Kijk ook eens hier:

scheidslijnThink!scheidslijnThink!scheidslijnMAG - Motorrijders Actie GroepscheidslijnBoshuizen motorservice lemelerveldscheidslijnONeDay Reclame - EdescheidslijnLimes ICTscheidslijn

RePress - Internet Vrijheid

Contact Form Shortcode Error: Form 2 does not exist

Nederland is steeds meer een variant op Iran en China, waar internet vrijheid verloren gaat ten koste door mensen als Tim Kuik, onwetende politici [Hoi LimboChick Laurence Stassen] en bedrijven die steeds meer in een soort paniek hun verouderde verdienmodel met grof financieel en juridisch geweld in stand proberen te houden.

Grote en goede providers zoals XSALL worden door krombanken op de knieën gedwongen en jij en ik krijgen steeds minder vrij internet beschikbaar.

Daarom is het via deze site mogelijk om afgesloten delen te ontsluiten, zowel op politiek, media als religieus gebied.

Omdat het niet direct mogelijk is om een ‘internationale lijst’ met afgesloten site te achterhalen kan je via het contact formulier hieronder anoniem een site aanmelden om te proxiën.

Hoe werkt het ?

Via de url http://www.denbolle.nl/repress/[naam van geblocked domain] is er vrij toegang tot het geblokkeerde domain te krijgen. Eventueel kan je de gebruikte url onder de favorieten van je browser opslaan.

Hieronder staan het meest actuele overzicht van de sites die je via deze site kunt benaderen. Staat jouw site er niet bij? Onder aan de lijst staat beschreven hoe je anoniem een een domain aan de lijst kunt laten toevoegen.

Mis je een een site / domain?

Vraag deze aan via het click-n-go veld hieronder. We vragen verder geen info dus we kunnen je niet op de hoogte stellen wanneer een site is toegevoegd maar normaal is deze binnen 24 uur via onze servers te benaderen.

Het format van het te unpressen domain moet in deze vorm zijn ‘denbolle.nl‘ ‘Piratebay.org‘  Alleen ‘denbolle’ of ‘piratebay’ (dus zonder de .nl of .org) werkt niet.

Aanvragen gebeurd anoniem !

Deze service is volledig anoniem :

  • Het formulier vraagt alleen om een domain, (bij voorkeur via een url).
  • geen verdere info is nodig.
  • Geen ip registratie of logging.

Meer achtergrond informatie over deze service : klik hier