- DenBolle.nl - https://www.denbolle.nl -

Eén vinkje….

Wat is nou één vinkje ?

Een vinkje is wat staat tussen Huilie B. en mij.

Een een klein tipje van de sluier :

Onze Huilie B. had een serieus geldprobleem. Echte man als ie was heeft Huilie B. z’n best gedaan daarvoor een oplossing te zoeken. En die oplossing.. tja.. daar was iets voor nodig wat ik had, en waar ik ver uit de buurt voor moest zijn. Een koophuis.


De afgelopen dagen heb ik hard gewerkt aan een site voor ‘gelijkgestemden’. Domainnaam geclaimed en site gevuld met gegevens en achterliggende software.

Met een vinkje komt met naam en toenaam de toedracht naar voren waardoor ik op dit moment bij mijn ouders op kamers zit. Met naam en toenaam, foto’s en wat zich afgespeeld heeft.

De site is inmiddels operationeel en toegankelijk als dit gepost is. We gaan Huilie B. en zijn werkgever benaderen om eens uit te vinden of hij z’n verantwoording wil nemen en aan een oplossing wil meewerken.
We ? Ja, we, er staat inmiddels een groep mensen klaar om ervoor te zorgen dat als er niet meegewerkt wordt meer mensen dan Huilie B. en zijn werkgever leuk vinden inzage gaan krijgen in wat voor soort zaken Huilie B. doet. Via dit blog zal, als er voortgang is, daarvan verslag worden gedaan.

Hoewel ik geen enkele kans kreeg van Huilie B. om me te verdedigen krijgt hij die wel van me, en daarom heet hij nu nog gewoon Huilie B., en staat het vinkje op uit.

Oh en de site ? www.wiettelerinjehuis.nl [1]