- DenBolle.nl - https://www.denbolle.nl -

VERBIETEN UND VERBOTEN UND SCHNELL JETZT

Het einde van het vrije internet is in zicht. Onze ruggegraatloze JP and Co, waaronder Faalhaasje Ernst ‘No one needs privacy’ Hirsch Ballin, hebben de eerste stappen naar einen totalen Verbot auf information open gezet. De kabinetten van JP hebben de afgelopen jaren alleen bewezen volkomen wereldvreemd te zijn en niet in staat om ook maar een echt besluit te nemen, maaaaaar zijn nu ineens wel in staat om in een demissionaire status het zoveelste privacyschendende wetsartikel te poneren en als het tegenzit ook daadwerkelijk ingevoerd te krijgen.

De samenvatting :

Da’s de erg korte samenvatting, trouwens.

Even charcherend : newsgroep downloads, tja, da’s veel verkeer, dus afknijpen en betalen maar. Of, niet bellen met de aanbieding van Ziggo, maar een spotgoedkope aanbieder uit tokiewokkie land?¬† Ziggo zou kunnen afknijpen (Ziggo is hier trouwens een voorbeeld, elke provider krijgt deze mogelijkheden) en alleen als jij je portomonnee trekt mag je die extra’s hebben. Alles waar een ISP van zou kunnen vinden dat het z’n netwerk onredelijk belast kan geweerd worden.¬† Zie voor meer info (en in minder schreeuwend betoog als op deze site) hier [1]

Vergeet niet dat dit soort dingen alleen mogelijk zijn door actieve bemoeienis vanuit de ISP, die dus op bitlevel kan/moet gaan monitoren, en daar zit het enge achterdeurtje waar Faalhaasje Ernst dan tzt weer gebruik van kan maken.

Het is nog niet zover trouwens, maar kijk eens naar een potientiele ontwikkeling:

Denk bij het stemmen eens iets verder dan de rotzooi die Marokkanen schijnbaar maken, maar denk eens aan je eigen rechten en mogelijkheden, stem op een partij die een duidelijke uitspraak over internet en de vrijheid doet, zoals Groenlinks [2] of D66 [3] (PDF ALERT, zoek op Internet: vrij en toegankelijk). Meld je aan op de BOF nieuwsbrief en help deze groep jouw belangen te verdedigen!

En even wat hints :

‘het feit dat je niet paranoide bent houdt niet in dat ze je niet in de gaten houden’