- DenBolle.nl - https://www.denbolle.nl -

Sommatie!

Sommeren : aanmanen tot het voldoen aan een verplichting of een eis, uitdrukkelijk verzoeken:

Zit ik deze week wat bij te komen van alle hectiek van de afgelopen weken, zoals kerst en oud en nieuw, dat feest waar ik tegen opzag maar toch meeviel, en een wat onzeker carrière perspectief belt die knakker van Wiettelerinjehuis.nl [1] me. (Joh? Bel je je zelf? Geloof mij, met wat ik met mezelf doe, is mezelf bellen nog heel onschuldig. db)

Den, probleem. Brief ontvangen van Overkleeft Doornink Advocaten [2] in Hoorn. Huilie B. heeft een aanklacht bij de politie Hoorn wegens belediging en laster tegen me gedaan. Die advocaat sommeert me om het stuk over Huilie als wietfacilitator te verwijderen evenals zijn gegevens op aanverwante sites te verwijderen. Enneh of we dat binnen 3 dagen willen doen. Dateert ie dat op 5 januari waardoor ik op 8 januari ’s avonds de zaak nog moet omgooien.

Eh, nog eens. “Den probleem.. ” Ik kap mezelf af. Op zich heeft die advocaat een goede actie, immers, hij komt op voor z’n client. Wordt ie voor betaald, dus goed dat ie er ook wat voor doet. Huilie krijgt voor dat briefje een rekening en ik niet. Ook goed.
Nou zit deze site op een servert waar ook wiettelerinjehuis.nl [3] op staat en dan krijg je toch een soort van binding met elkaar. Je komt elkaar eens tegen bij de netwerkkaart en die ups delen we ook, en eerlijk is eerlijk, ik kan best met mezelf door een deur.

Wiettelerinjehuis.nl [4] heeft inmiddels de gewraakte sectie afgesloten en vraagt mij dat ook te doen. Tja, beetje mijn eigen content hier weghalen, ik heb op zo’n weekend wel wat beters te doen.

Overigens verbaasd het me. Dat z’n advocaat klaagt niet hoor, ik had in de stats al eens een setje zoekopdrachten op Huilie B. zien terug komen, maar meer dat Huilie na al die tijd ineens zich zelf googled. Zou ie bij de huidige baas niet lekker in z’n vel zitten en eens willen shoppen?

Gevalletje target niet gehaald en daarmee de bonus mislopen? En daarbij tot zijn schrik of frustratie zien dat Wiettelerinjehuis.nl [1] hoger staat aangeschreven dan z’n eigen linked-in?
Wat wel een grappig ding is dat ie en z’n medezoekers er zelf voor zorgen dat wiettelerinjehuis.nl [1] hoger scoort dan z’n eigen linked-in omgeving. Die ‘Wanneer sterft [Huilie B.]? [5]“-site  is niet van mij, even voor de volledigheid. Had van mij kunnen zijn, maar is niet zo. Dat ie van bloemen hield was nou net het probleem.

En wat me nog meer verbaasd is dat Huilie B. ineens zo betrokken is bij zijn eigen problematiek. Kan zich niet vinden in de geschetse gang van zaken. Zowel die hoorzitting als de opdracht naar de officier van justitie zijn niet uit de lucht komen vallen denk ik. Justitie heeft afgelopen jaar de handen vol gehad aan zaken waarbij dingen overduidelijk niet optimaal verliepen en zal zich toch niet branden aan dit soort problematiek als er niets aan de hand is. Betrokkenen links en recht blijven vinden dat het op z’n minst een luchtje heeft wat er zoal gebeurd onder de handen van Huilie B.[.]

Huilie B. is zo betrokken bij de beschadiging van zijn goede naam en reputatie dat bij ie bij de eerste de beste tegenslag z’n advocaat in actie stuurt.

Maar goed, ik ben de kwaadste niet. [aanvang sarcasme] Ik kan me echt voorstellen dat als je in de shit zit je dat bij een ander het door de poort flikkert, en niet als een beetje serieuze vent zelf je acties neemt om er een oplossing voor te zoeken. Tuurlijk, maak een ander de dupe van je shitzooi. [ /sarcasme]

Oh, en mr. W. Doornink in reactie op uw brief (hier pdf [6] voor de geïnteresseerden voor accurate weergave en wederhoor): “Het zal u geen verbazing wekken dat client zich met uw gedragingen niet kan verenigen.

Nou meneer Doornink, dat verbaast me dus wel.

Ik stel me op het standpunt dat Uw cliënt heeft zich willens en wetens in een situatie begeven waar ik de dupe van ben geworden. Uw cliënt zou mijn belangen behartigen. Net als u nu voor uw cliënt doet. Alleen is de uitkomst van zijn belangenbehartiging dusdanig desastreus gebleken dat ik met een schuld van over de €100.000 zit omdat hij niet weet hoe hij zijn zaken moet regelen. Doordat hij zelfs de meest elementaire afspraak niet is nagekomen zit ik in een hok bij mijn ouders en ben deze helden tot last in een situatie die ook zij niet verdiend hebben.

Wat is hun reactie : support en ondersteuning op een niveau waar maar weinig mensen aan kunnen tippen.

En wat is de reactie van uw client? Een dikke huilebalk spelen en de vermoorde onschuld uithangen. Toen hij mijn belangen moest behartigen en volgens zijn verhaal zich dus een huurder onder valse voorwendselen toegang tot de woning verschafte deed hij niets. Niet naar de politie gaan, niet zich hulpvaardig opstellen naar mij.  Toen nog later bleek dat de huurder een valse of niet geregistreerde naam heeft gebruikt is hij ook niet naar de politie gegaan om mij verder te helpen.  Toen uw client op een aantal sites werd geconfronteerd met de resultaten van zijn ‘professionele belangenbehartiging’ rende hij wel naar de politie.  Ik me niet aan mijn indruk onttrekken dat uw client een wat selectieve perceptie van belangenbehartiging heeft.

Da’s niet erg, da’s alleen maar vervelend. Vervelend zal vermoedelijk in dit verhaal gaan betekenen dat u nog een aantal nota’s naar uw client kunt sturen. Goed voor de crisis denkt u niet?

Overigens:   zo’n doorlink  op uw site kost normaal (zonder leads, alleen een link) € 250, -, daarna € 10,- per lead een marktconforme prijs maar deze is van DenBolle.nl, extragratis en voor de nop. Doe ik niet moeilijk over.

Overigens op verzoek van Wiettelerinjehuis.nl een opmerking inzake deze onverkwikkelijke situatie: “de op deze site voorkomende Huilie B. alias Huilie Balk is niet, ik herhaal NIET Taco Nijenhuis (T.F. Nijenhuis, (voormalig) makelaar) uit Hoorn. De heer Nijenhuis schijnt mij een integer en oprecht mens toe welke zaken op integere manier zijn zakelijke afspraken afhandelt. Voorstelbaar : wellicht dat ik op een later moment of met meer informatie een ander mening ben toegedaan.  Huilie B. daarentegen is een platvloers sujet welke andere personen dupeert voor zijn eigen problematiek en verschrikkelijk onbetrouwbaar is. Nogmaals: Huilie Balk is niet meneer Nijenhuis. Mocht er een overeenkomst zijn dan is deze toevallig en niet opzettelijk”

En dan ineens is er weer zo’n typisch Taco ietsje : z’n advocaat heeft een adres aan de “Geldelozeweg 47-b [7]”  in Hoorn. Toch op de een of andere manier is er zo’n rode draad in het verhaal maar ik krijg er op niet echt de vinger achter…..