- DenBolle.nl - https://www.denbolle.nl -

Sukkels

Hijgend staat de user bij de balie. “Gelukkig, ik heb het nog gered” zegt ie vijf minuten voor de jongens van de afdeling gaan. “Mijn telefoon, geblokkeerd, hij doet niets meer.”  De telefoon wordt uit zijn handen gepakt en op het scherm staat “Voer pin-code in” .
Ik heb al van alles geprobeerd, maar * pakt ie niet.” ( * =  sterretje) Degene die ‘m helpt zegt verder niets, kijkt de user aan en toetst 0000 in plus Ok. “Code geaccepteerd” “Wat heb je gedaan?”  “Gewoon jouw pincode voor jouw telefoon ingetoetst…”
De user was dermate van het pad af dat ie tot twee keer toe 4x * had ingetoetst, want dat kwam ‘m het bekendst voor….

En in de categorie “jezelf in de zeik nemen” :

Motor Epic Fail

Van onze Snelwegredactie.

Tijdens een normale rit woon-werk verkeer kwam in het centrum van Nederland hedenochtend een motorrijder in de problemen.
Bij het naderen van de dagelijkse file begaf de motorrijder zich tussen de langzaam rijdende auto’s en buitte op deze wijze het voordeel van de motor uit. Nadat hij zo enkele voertuigen had gepasseerd werd de weg versperd door invoegend en geparkeerd verkeer. De motorrijder trachtte via een alternatieve passage deze blokkade te slechten doch gaf blijk van een falend inschattingsvermogen.

Vrouwen zijn de schuld

[1]

"18 cm volgens de vrouwen "

Vrouwen zijn daaraan schuld! ” verklaarde de motorrijder naderhand aan onze verslaggever.  “Zij hebben me jarenlang wijs gemaakt dat dit 18½ cm was”  En dus schatte ik in dat ik er nog makkelijk tussendoor zou moeten kunnen, de ruimte was veel groter dan dat.”

Compliment

Overigens een groot compliment voor de bestuurder van die bus. Nadat ie me klem had zien zitten bleef hij kalm en vertelde toen het weer kon dat ie weer ging rijden. Door zijn kalme en beheerste optreden konden we zonder schade of problemen dit opgelost. Prima reactie van die man!”
De motorrijder heeft later contact gezocht met het bedrijf en de bestuurder om de bestuurder te bedanken voor diens optreden en excuus aan te bieden voor deze manier van rijden.  “Gelukkig was er geen schade. Echt een hele domme actie van me. “

*Video:sukkel