Moe, spierpijn en een brok in de keel.Email de link en een deel van het artikel Moe, spierpijn en een brok in de keel. ' naar een bekende.

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

7 commentaren op Moe, spierpijn en een brok in de keel.

 • FF

  Hmmzz, verkeerde emoticon wordt weergegeven.

  Het was ‘open mond’ 2x.

 • En als je haar dan spreekt vertelt ze heel rustig wat er gebeurt is, dat het echt wel schrikken was en dat ze gehoord heeft dat het huis mooi wordt, wie heeft de schuurmarathon gewonnen en of we wel goed eten. Hebben de kids het naar hun zin en hoe gaat het op ons werk?

  Ik ken mensen die langer zeuren over een stukje afgebroken tand….

  Wankelend besef is een vervelend iets. Bah.

 • She

  De foto op facebook van jou met de beentjes in de lucht achterover van de stoel gevallen wordt bejubeld (Like) en wij zeggen oprecht dank voor de tomeloze inzet in de schuurmarathon, onverstoorbaar loeide het apparaat en je wilde van amper rust/koffie weten. Hilarisch zoals je een nageltje bijvijlde met diezelfde schuurmachine, en erg gezellig. U is altijd welkom voor broodjes bal uit de jus met whisky voor de open haard! (Maar dat was je toch al ;-)) Sorry voor de spierpijn en de vermoeidheid. Respect.

  En dan worden alle vreugde, plezier en klusgedachten even aan de kant gezet door het ziekenhuisgebeuren. Schrikken. Gelukkig is ze thuis nu, en zijn wij er allemaal een beetje stil van…

  X

 • Liisa

  Zo zeg. Die Knarren krijgen het voor de kiezen zeg. En inderdaad: ook zij zijn ‘maar’ mens en dus niet eeuwigdurend, hoe graag je dat ook zou willen.

  En door een stoel zakken? Ik begrijp dat je zwemmen dus niet de gewenste effecten heeft?

  Wat vraag je voor schuren en verven? Is zo’n broodje bal voor een muur of per vierkante meter?

 • She

  Is voor altijd (kwijl) en het schuren is gelukkig klaar, kan je sjouwen? 😀

Geef je commentaar: