DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

DenBolle

Hoi, Den, DenBolle. Soms ben ik een fijne vent, soms ook niet.

Werkzaam in de IT ben ik iemand die in de gelukkige omstandigheid verkeerde om van zijn hobby zijn werk te maken. Vroeger werd altijd gezegd dat als je niets kon je dan maar de politie moest gaan werken.  Dat heb ik geprobeerd, maar ook dat kon ik niet. Dan maar computers.

Ik mag graag aan de zijlijn commentaar geven over hoe het dan wel zou moeten, niet dat ik de illusie heb dat het daardoor veranderd maar het is een manier voor me om stoom af te blazen. Mocht je willen reageren buiten het blog om dan kan je me bereiken via mail.

Een goede discussie, mezelf in de zeik nemen, ook dat gebeurt vaak en onverwacht.  Mocht je opbouwende kritiek hebben dan hoor ik het graag, is het zonde van je tijd sluit deze pagina en kijk op internet verder. Er zijn echt betere sites.

Je kan natuurlijk ook eens de pc, laptop, pda uit doen en eens naar dat leuke koppie naast je op de bank kijken. Wedden dat dat koppie een lief setje kaddetten heeft waar je best tevreden tegen aan kan kruipen ?

En als je dat dan doet, fluister eens lieve woordjes in het oor dat op dat kussen ligt,  je doet de ander er echt een groot plezier mee.

DenBolle