DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Info / Privacy - Regels

Zijn er op dit blog ook regels nodig ?

Ja en nee.. Helaas wel, maar er is ook nog ruimte voor vrijheid en gezond verstand.

Reageren

Als je voor het eerst reageert moet  je reactie goedgekeurd worden. Daarna heb je automatisch een goedkeuring en kan je los gaan.  Heb je 2 links of meer in je comment dan komt ie automatisch in het  ToDo lijstje van goed te keuren comments te staan.

 • Wanneer wordt mijn reactie toegelaten ? Altijd als je menselijk bent. Spambots kunnen afsterven. Ook als je een biologische spambot bent. Een ban is het gevolg.
 • Ik reageer heftig en niet politiek correct ? Graag ! Laat anderen maar nadenken.
 • Mag ik op de man spelen ? Nee, vroeger bleef ik bij het uitkiezen bij gym altijd als laatste over en heb daarom een heftig traumatisch effect bij op de man spelen, dikke huilie. Of iemand nou bolbuikig, krompotig danwel kleinbepiemeld is doet geen afbreuk aan zijn of haar argumentatie, dus heeft het geen toegevoegde waarde om dat als ondersteunend argument in te brengen.
 • Enneh een godwin of een godwin nieuwe stijl ? Als je dat nodig hebt om je gelijk te krijgen heb je op voorhand toch al verloren, dus ga je gang.

Privacy

Door deze site te gebruiken laat je twee gegevens achter:

 • Een IPadres
 • Een emailadres.  Het staat je vrij een nietwerkend of niet bestaand emailadres in te vullen.
 • Derden krijgen geen inzicht in de door jou verstrekte gegevens.
 • Je gegevens worden nimmer voor commerciële activiteiten gebruikt.

Exoneratie / Disclaimer

In deze exoneratie wordt verstaan onder:

* de eigenaar: de eigenaar van de website;
* gebruik(en): alle denkbare handelingen;
* u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
* de content: alle in de website aanwezige inhoud;

 1. Het onderstaande is van toepassing op de pagina’s die onder www.denbolle.nl, waaronder pagina’s op het domain denbolle.nl alsmede pagina’s op het domain dbcamtv.nl, worden bekeken. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 2. De content is door de eigenaar met de grootste zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
 3. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor getoonde content op aan de deze website gekoppelde bestanden.
 4. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten, maar zijn toegestaan met bronvermelding, waaronder ook trackbacks, deeplinks of hotlinks worden verstaan. Zonder correcte bronvermelding vervalt dit vrije gebruik.
 5. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor uitingen (waaronder stellingen, reacties of anderzins wordt verstaan) die door gebruikers en /of bezoekers van de website worden gedaan.
 6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op andere publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk te worden verzocht.

DenBolle