DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Anastasia op herhaling.

In de poll rechts staan de namen van drie meiden die me de afgelopen weken hebben gemaild .  Om gewoon eens te zien waar het strand ga ik terug mailen, maar ja.. keuzes keuzes …  Welke ga ik terugmailen ? Maak je keuze in de poll en we gaan zien wat er van komt.

Zie hierboven de kennismakingen en (minstens zo belangrijk) de foto’s, om je keuze ‘verantwoord’ te kunnen doen.

Inmiddels geleerd dat mailen met russische meiden wat langer kan duren, dus een extra mogelijkheid om makkelijk bij te blijven. Als er gemaild gaat worden (de keuze is aan jou) staat rechts boven een sub-pagina “Russian Brides’. Die geeft in een één overzicht alle posts die met deze dames te maken hebben weer.

Doel : lol hebben, foto’s scoren van meiden die niet weten dat ze hier op een blog staan, en gewoon kijken hoelang we die oplichters bezig kunnen houden.

[Update feb 2011  : mailen met dit soort meiden is te leuk om niet te doen, daarom is er nu een aparte Russian Love  site : http://russianlove.denbolle.nl ]