DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

SkwiekSkwiek

Ik ben helemaal total loss.. slecht geslapen.

De bovenburen hadden al de hele avond wat mot, niet keihard maar was wel te horen dat ze het niet met elkaar eens waren.
Affijn.. nest in, ik zak in slaap en zo rond een uur of één wat lawaai wat niet direct thuis te brengen was. Totdat het ritmisch werd.. Duurt even en jawel.. zij schreeuwen, even later hij ook.

Mooi, jammer dat het daar gebeurd en niet bij mij maar alla..
Ik zak weer weer weg, en ongeveer zo rond half 3 weer skwiek skwiek, zij gillen, hij brullen..  Nondeju..  Weer gewacht, en weer wegzakken, bijna in slaap en neee…. weer skwiek swiek, zij weer lawaai, hij weer lawaai en toen was het enidelijk rustig om half vier.

Mnr en mw. Skwiek Skwiek komen er ook net aan als ik vanavond thuis kom, en hij houd de deur voor d’r open. Ik wacht even maar hij gebaart me vriendelijk dat ik ook naar binnen kan. Ze zijn beiden behangen met boodschappen en Ikea tassen. Oh ja.. zij zijn afgelopen weekend er ingetrokken. Hij heeft met z’n vader tig keer die trappen op en afgelopen met dozen, daar heb ik toch best respect voor.

Hij zegt “We just moved in, we’re still trying to set the furniture right.” als ik me voorstel. Ik kan me niet echt inhouden en zeg grijnzend “Ah.. well, it’s clear where your bed is standing. It moves a little bit and makes noises. ” De knalrode harses die hij en zijn vriendin kregen waren te mooi om dit niet te vertellen.

Commenteer