DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Te kort bezoek - Zondag

Wakker worden, bak koffie en de vriendin van mijn broer vraagt of we brood hebben. Ja, maar da’s van dat kleffe bollenbrood.  Ik schiet wat later kleren aan en rij verderop naar de bakker. Die dus gewoon open is, en vers gebakken brood heeft. Verschillende broden koop ik, wat extra kaas en weer naar huis.  Het brood is krakend vers en de plakken die we er vanaf snijden hebben een krokant krakende korst, luchtige binnenkant en zijn super smakelijk.

Na het nodige douche, inpakken, bedden leegpompen (weer een goed ding, opblazen en leeg zuigen.. ) alles naar beneden gebracht, ondertussen met mw. Skwiek Skwiek staan ouwehoeren. Waarbij ik trouwens ‘hennig meoite mos doan” om haar aan te blijven kijken, ik werd op z’n zachtst afgeleid, en niet alleen door het lieve beest van een hond die ze bij zich had.  Waarom ze word geskwiekskwieked is me helemaal duidelijk.

De rit terug moet beginnen. Afscheid en allemaal de pest in dat dat weekend zo snel voorbij ging. Da’s een erg flauw van de bouwer van de tijd.  Waarom is een weekend 48 uur en een werkweek maar 40 uur, en duurt een werkweek langer ?

En weer terug

12.45 uur, Vertrek Kopenhagen, reisafstand ca. 909 Km, reisduur 8:11 uur.
12.45 uur, Noodstop kopenhagen, reisafstand ca. 908,8 Km, reisduur 8:11 uur. Vermoedelijk gesprek ” Heb jij XXXX meegenomen” waarna de auto stopt en deuren open gaan. Schijnbaar was XXX meegenomen, want er wordt weer ingestapt en doorgereden.
14.58 uur, Frederica, geen files.  Er was gewaarschuwd dat in die omgeving herten op de weg waren gesignaleerd. Reisafstand 757 Km, nog ca. 6:30 uur.
17:50 uur, Hamburg, duitsland, reisafstand nog 455 Km, nog ca. 4 uur. Files, Achterstand ca. 2 uur.
19:48 uur, Bremen, duitsland, reisafstand nog 344 km, Nog ca. 3:10 uur. Achterstand bijna 3 uur.
22:00 uur, locatie navraag, geen reactie. Ze zouden in nederland moeten zijn.
22:55 uur, A50, Nederland, eta 2345 uur.
00:01 uur Aankomst thuis. uitloop ca. 4 uur.

Tussen de updates door begint mijn keel op te spelen, jeuk/pijn en een koppijn. Branderige ogen en een hete kop. Schijnbaar heeft de dochter haar beesjes in een soort van airborne toestand gekregen en zijn die nu vol overgave bezig zich op mijn KNO af te reageren.

Op tv is een bekende film bezig “basic instinct”  De film is goed vanwege de muziek, en dan in het bijzonder het nummer van LaTour – Blue. Terwijl ik naar de film kijk zie ik een aantal dingen die me raken door de herkenning. Hij is een vent die denkt na te denken maar op een bepaald moment zich zelf verliest omdat ie haar leert kennen. Zij is een zelfbewuste vrouw die dan weer onschuldig en naief is, en dan weer super berekend,uitdagend en interesant. Ze doet me aan iemand denken die op de een of andere manier me nog niet genoeg los laat. Daar moet ik eens wat mee gaan doen, want de afsluiting die we hadden was niet de goeie, en komt op de meest idiote momenten terug.

Commenteer