DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Luierdag

Heerlijk zo’n ‘ik doe geen ene flikker‘ dag.
De weerverwachting was op regenachtig gezet en toen ik vanochtend wakker werd leek het heel even anders, maar in de loop van de dag kwamen er toch wat hoos en hoosjes buien overdrijven.
Aangezien ik niet meteen wat op de planning had staan anders dan wat trips/plekken op te zoeken en wat te lezen kwam dat best goed uit.


Zo’n e-reader bewijst op dit soort dagen een goede dienst. Een heel zwikkie boeken wat ik normaal door de beperkte bagagecapaciteit niet kan meenemen is nu in digitale vorm meegenomen en het ding leest lekker makkelijk weg. Pootjes omhoog, via internet Veronica aan en genieten maar.

De planning voor morgen is nog dubieus, gezien het feit dat om 1600 uur de eerste date staat: Christiania. Nog een overblijfsel van mijn todo lijst van vorig jaar, maar nu voorzien van een vrouwelijke gids, die naar ik begreep een of twee websites aan info op me voor ligt. Na afloop ergens uit eten en bij kletsen over het afgelopen jaar.

Morgen zou ik naar Jelling kunnen gaan (waar een van de oudste deense geschriften in een steen geklopt is) of naar Møns Klint gaan. De eerste is een dikke 250 km verderop, de ander een 130km.  Enige voorwaarde is dat ik voor 1500 uur terug ben in het hotel voor ‘burger’-kleding.  Nog geen idee wat het word.

En zo lezend is het hongertijd geworden. En nu? Pak aan en de stad in of eens zien wat ze hier als room-service hebben?
Nee… dit hotel staat bekend om zijn keuken (zeggen ze onbevooroordeeld zelf) en er is een aanbod van diverse gerechten op de roomservice kaart.
Eens gezond doen, een snee brood met vis en een salade.

Salmon Sandwich - tjokvol goede vetten en omega3 vetzuren.

Er stond wat eufemistisch dat de sandwich “smoked salmon” had, maar er wordt toch een beste vers gebakken focaccia met een fors stuk zalm naar binnen gebracht en de salade is heerlijk vers en knapperig.
Ik kan zo dadelijk in de wetenschap dat ik voldoende gezond gedrag voor een dag vertoond heb vrolijk aan het bier gaan.

Geen idee of de tijd van het jaar me parten speelt, maar het is nu bijna 2000 uur en het begint al mooi te schemeren, en de maan staat er schitterend bij.

Commenteer