DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Laat een ander weten wat je van 'Wennen aan de Garmin' vond.Email de link en een deel van het artikel Wennen aan de Garmin' naar een bekende.

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

4 commentaren op: Wennen aan de Garmin

 • Jeroen

  De hemelsbrede afstand is in die zin logisch, dat hij niet weet of je via de snelste of korste route wil rijden. Zodoende is er maar 1 afstand die zeker is en dat is de hemelsbrede…

  Herbereken naar rechts is ook te verklaren, dit zal de snelste of kortste route zijn ten opzicht van links, en de Garmin houdt zich dus netjes aan zijn opdracht.
  Maar waarom hij je dan niet gewoon rond stuurt op de rotonde is mij een raadsel…

  Keep up the good work!

  • Mwah.. hij weet wel wat voor soort route ik wil rijden, die moet ik nl. instellen… En hij weet dondersgoed wat ik wil, want met dat ik op GA druk is de route aangepast volgens die criteria en de extra reistijd ook doorberekend. Op zich is dit geen probleem trouwens, het dwingt mij alleen om even verder te kijken dan m’n eerste scherm. Als 4 km hemelsbreed met 13 km rijden er een tankstation is kan ik dus ook kijken naar 7 km verderop, maar dan aan de snelweg. De ranking is dus niet zo ‘solide’ als hij initeel lijkt.

   En met rechts / links : helemaal gelijk, ikzelf vind over links alleen echt leuker, en zodoende kwam ik die wraak actie met die rotonde tegen.

   • Jeroen

    In principe weet het toestel wat je wilt, maar (en misschien gaat dit iets te ver voor op een blog) voordat je op GA drukt, schuift er een wit veldje in beeld. Op het moment dat je daar op drukt kun je nog een afwijkend keuze maken; snel/kort/snelweg vermijden/off-road.
    Het is een kwestie van weten inderdaad en die “fout” maak je dan ook maar 1 keer.