DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Officier teruggefloten

Van onze misdaad redactie.

Op 12 oktober is er een uitspraak van het hof in Amsterdam geweest inzake het beklag van DenBolle tegen Huilie B. te Hoorn.
Inzet van het beklag was de weigering van de Officier van Justitie te Alkmaar om Huilie B.  te vervolgen wegens de betrokkenheid bij hennepteelt in een woning die via hem was verhuurd.
Klager DenBolle had na berichtgeving van het OM een klacht ingediend, daar deze meende dat Huilie B. wel degelijk een betekenisvolle rol bij de hennepteelt had gehad, of op zijn minst ervoor gezorgd had dat deze hennep teelt doorgang kon plaatsvinden in de woning van DenBolle. Door de teelt in de woning is een enorme ravage aangericht en bedraagt de totale schade ruim € 100.000,-

H. Balk - voormalig makelaar

Op de zitting van 20 augustus bij de beklagkamer van de rechtbank te Amsterdam hebben zowel DenBolle als Huilie B. hun versie van de omstandigheden kunnen geven, waarbij Huilie B. zich liet bijstaan door zijn advocaat. “Ja, ik heb wel een fotokopie van het legitimatiebewijs gemaakt, maar die ben ik kwijt geraakt.”  was onder andere de verklaring van Huilie B. Tijdens een onderzoek van politie Hoorn bleek de vermeende huurder Huilie B. echter niet te herkennen en rees steeds sterker de indruk dat Huilie B.  een meer actieve rol speelde dan de voorgewende verbaasde makelaar deed voorkomen.

Het hof heeft de officier van Justitie bevolen om de financiële gangen van Huilie B. te achterhalen, en verdere vervolging in te zetten.

Een reactie van DenBolle:  “Dit is een goede stap voorwaarts. Huilie had forse financiële problemen die hij over mijn rug heeft proberen op te lossen. Mede daardoor heb ik nu meer problemen dan me lief is.
Huilie B.was voor een reactie onbereikbaar.

Kijk voor een gedetailleerd dossier hier

2 commentaren op: Officier teruggefloten

Commenteer