DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

WeSaySo

Jawel, na maanden zoeken, blind daten en enge gesprekken is het zo ver: ik heb een vriendin die me wel tof vind en zeker zo raar uit de hoek kan komen als ik. Omdat het ondertussen tijd was om weer eens een nieuw gadget aan te schaffen en ben ik sinds een twee weken de trotse bezitter van een Iphone-V: UMTS gereed, en met werkende antennes, dus ik heb geen gek hoesje of iets dergelijks meer nodig.

Ze mailde me vanmorgen een wat cryptisch bericht ‘Turn me on‘ wat nu sinds een uurtje intensief berichten verkeer oplevert. Aangezien ik bij de autohalte zit te wachten mail ik niet meer, maar  sms ik met ‘r:  ‘Jij lief ding, je maakt me helemaal gek van verlangen‘ [send] Gevolgd door een eigen geluidje als bevestiging dat zij me antwoordde. Snel weer een berichtje.  ‘Ik kan niet wachten tot we bij elkaar zijn. Kus‘[send]  Pliep ‘Hoezo ? ;-)’antwoord ze.

Wat gruizig over wat we gaan doen sms ik veelbetekenend ‘Ik zal je gek maken en het je het behang van de muur laten krabben..‘ terug. ‘Oh, en wat ga je daarvoor doen?’ is de wedervraag.

Niemand die mee kan lezen, dus ik sleep m’n verlangens in de sms ‘ Ik leg je op bed en zal me vol overgave op je borsten storten en je kussen.’ [send] ‘Waarop storten?‘ vraagt ze ‘Op je borsten‘[send] en dan opgewonden verder sms’end ‘Ik zal je helemaal volduwen en je heftig stotend met m’n lul naar een orgasme jagen.‘ [send]

Het scherm van de iphone flikkert even en er staat met een rood kruis een waarschuwing op het scherm. ‘In het door u te versturen bericht staan woorden welke volgens de Apple blacklist niet gebruikt mogen worden. Vervang deze en probeer opnieuw. ‘[ok]

Wat the [woord staat op apple blacklist, vervang en probeer opnieuw]?
Ik lees m’n sms nog eens, welk woord zou fout zijn? Volduwen? Stotend?  Ik probeer een ander bericht: ‘Ik wil je als mijn prinses op m’n stick-du-plaisir laten schokken van genot.‘[send]
Met een korte pling krijg ik haar bericht. ‘Jij lieve vunz, ik zal je [woord staat op apple blacklist] en m’n [woord staat op apple blacklist] gebruiken om je een waanzinnig [woord staat op apple blacklist] te bezorgen.

Shit, ik staar naar het scherm en realiseer me in ineens dat was die laatste update van die I-phone die de provider me pushte. Ik snap ineens waarom dat bedrijf WeSaySo heet. Apple heeft een patent waarmee ‘expliciete’ woorden worden gefilterd uit sms verkeer. In eerste instantie zou dat alleen voor minderjarigen zijn, maar ondertussen heeft WeSaySo het als een verplichte update gepushed naar alle aangesloten Iphones. Je krijgt dan wel korting op je abbonement. Maar ja, daarmee krijg ik d’r nu niet opgewonden. Bellen. ‘Hoi met mij, die woordenblokker zit me dwars. Ik kan niet eens je een lief gruizig sms’je sturen…’ klink ik wat beteuterd als ik haar lieve stem hoor. ‘Oh joh, dan zeg je het toch gewoon?‘ fluisterd ze lief ‘Ik wil je zo graag in m’n armen houden en je om me [ruisssssssssss] voelen. ‘ ‘Je valt weg.’ hoor ik aan de andere kant.  ‘Nee, die woordblokker is bezig. Ik pak zo een rentalcar en kom je kant op ok? ‘ ‘Ja, neem je wat chinees mee?‘ ‘Doe ik‘ antwoord ik en hang op.

De rentalcar komt er aan. Nieuw snufje, met Google OS om te rijden. Na veel protest heeft google aangegeven dat ze echt niet gaan bijhouden wie in de auto waarheen rijdt. Apple en Google zijn sinds een jaar als WeSaySo op de markt met  ‘allerlei levensvergemakkelijkende snufjes’  Wat zoveel inhoud dat ik niet meer hoef te denken, dat doen zij voor me, en ze houden ook bij waar ik ben geweest, daarmee kan de overheid me veel makkelijker een belasting opleggen voor het soort eten of het soort routes wat ik rij.
Ik stap in de auto en toets haar adres in, en geef de chinees vlak vooraan de straat als VIA-punt punt op. De auto rekent even en meldt ‘Doel kan bereikt worden, via punt niet toegestaan. Klik op F1 voor verdere info.’ Nadat ik de F1 knop aantik zie ik de volgende teksten ‘Via-doel niet toegestaan. WIFI catch 01 = [expliciete SSID],  Geolocatie=01 [gebied bekend voor prostitutie], Gastdriver = single.
Grotver, terwijl ik instapte heeft m’n iphone al aan die klotekar verteld dat ik single ben, omdat dat nog zo op facebook staat.
En die prostitutie valt best mee, alleen omdat nou toevallig daar één griet een werkplek heeft..

Ik bel m’n vriendin op ‘ik wil even wat testen, en het wordt pizza, de chinees is verboden terrein zie ik net. ‘  ‘Tuurlijk, en wat is die test?

Zachtjes fluisterend zeg ik ‘Ik ga een M16 kopen, en een mes, en daarmee snij ik je helemaal open, en laat je bloed als een varken uit je sijpelen, en wurg je met je darmen.‘Nou, da’s ook niet lief.‘ klinkt het wat sneu aan de andere kant.

Nee, maar bevestigd wel wat ik denk. Ik stuur nog een sms, en denk er aan, ik hou echt van je, lief scheetje‘.
Ik pak de iphone en maak een sms ‘Je darmen gebruik ik om je te wurgen, je ogen prik ik met een bajonet lek, en je hersenen smeer ik over de straat uit. ‘[send] Dit bericht wordt zoals het amerikaanse standaarden betaamt probleemloos verzonden. Geweld, wapens en dat soort spul mag, maar een lief, zij het wat pikant, smsje is verboten gebiet.

Even later een pliepje ‘Eh.. laat die pizza maar zitten. Ik zoek wel een ander. freak!

Ah.. techniek… heerlijk als WeSaySo voor ons denkt. Ze was vast niet de juiste voor me.

Commenteer