DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Zo? Cursus Gehad?

Yep, die cursus situationeel leiding geven heb ik gehad, en daarmee ook een handvat voor mijn eigen vragen en toekomst.
Het gesprek is afgelopen dinsdag goed verlopen. Ik realiseer me net dat er door alle drukte met het scripten en zwemmen ik niet meer gepost heb sinds afgelopen dinsdag. …. ‘Den? Nee,.. die had een minder gesprek en zit nu boos te mokken op z’n kamer…’

Niets daarvan (gelukkig), maar wel een leuke uitdaging gekregen. De functie ‘manager’ die zo mooi op m’n kaartje staat, is afgelopen maanden al flink uitgehold en waar ik gevoelsmatig op zat te wachten, of de goedkeuring voor wilde hebben was doorpakken naar een andere werk omgeving.

De jongens zijn super als team, en dat meen ik serieus. Twee jonge teckels (of meer jack russeltjes) die mooi op elkaar zijn ingespeeld en waar ik als manager eigenlijk geen omkijken naar heb. Sterker, eentje was afgelopen week met verlof en ik moest diverse keren aan de overgebleven teckel vragen hoe bepaalde dingen nou ook al weer gingen want ‘opa steekt ook even de handen uit.‘ Gelukkig kan ik andere dingen die zij wat minder onder de knie hebben.

Maar de uitkomst van het gesprek is een forse uitdaging: wat wil je? Wil je binnen het bedrijf verder (zo ja: zorg er dan voor dat je gezien word) of wil je bepaalde vaardigheden opdoen en buiten het bedrijf verder. De keuze is aan mij, en ik moet over een niet al te lange tijd mijn plan en insteek opleveren.

Beide scenario’s hebben voordelen, maar wil ik nou? Verder in het bedrijf en dan op europees niveau klussen doen, of buiten het bedrijf wat doen, en zo ja wat?  Wil ik in de automatisering blijven, of toch stiekem motoragent worden “Respect my autority! **” ….

** = wav bestand, opent in je favorite mediaspeler

3 commentaren op: Zo? Cursus Gehad?

Commenteer