DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Из России с любовью

Jep.. ik praat een woordje over de grens. Sterker, een running gag in de familie is mijn vermeende Russische afkomst. Niet dat ik zelf een volbloed rus ben, hoewel mijn voorliefde voor sterke drank en afkeer van warm weer af en toe anders doet vermoeden.

Ooit is een van de rode draadjes / verhaallijnen op een eerdere versie van dit blog een russin geweest die me wel leuk vond. Of mijn portemonnee, daar zijn we uiteindelijk niet achter gekomen.  Bij de overgang naar het huidige thema is het oude thema geparkeerd, toch zonde gezien alle tijd die ik er in gestoken had. De oude Anastasia afleveringen waren in een statische html omgeving gezet en zodoende kwijnde dat een beetje weg.  Een poosje geleden mailde spontaan ene Inna me en kreeg ik toch wat jeuk. Na veel krabben en whiskey bleef het jeuken en heb ik die oude omgeving weer leven ingeblazen. Anastasia is weer opgenomen in een semi interactieve omgeving en Inna mail ik al een poosje mee.

Doel is de bijvangst : foto’s en email adressen, om anderen wat te waarschuwen en vooral eens te zien hoever ik kom hiermee. Anastasia stuurde nogal wat foto’s op en ondertussen ben ik toch verbaasd dat er zoveel gemaild kan worden. Inna is al even onderweg en vanavond meldde zich nog 2 nieuwe dames..  Te bizar voor woorden dat er hier nog steeds mensen intrappen.

En toch.. hij kon het lonken niet laten..

http://russianlove.denbolle.nl - Из России с любовью | Emails from russian lovers

 

3 commentaren op: Из России с любовью

Commenteer