DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

De overstap in zicht.

We gaan er aan. Niet dramatisch genoeg? We are all gon’ get one!
Tja ook ik zal er eerdaags aan moeten geloven. Een Iphone. Naar aanleiding van onze e-survey onder de sales force die wat mopperden tegen de algemeen directeur over de laptops is er feedback gekomen. En hoe.. Ruim 92% procent antwoordde op de vragen en ruim 60% vond de snelheid van de pc’s ronduit k*t.

Dit wordt voornamelijk veroorzaakt doordat ze bij een client vaak maar even de tijd hebben en dus snel en flitsend aan de bak moeten kunnen, maar als dan alleen je opstart van de pc al ruim de helft van je spreektijd gebruikt dan zit je toch op hete kolen. Duurt het opstarten dan zo lang?

Dusseh.. jij ook?

Neuh, maar onze salestijgers hebben vaak erg weinig tijd gegund gekregen voor een babbeltje. Een professional van ons ziet speeddaten met 2 minuten spreektijd als vakantie, inclusief uitslapen. Voeg daarbij mail en agenda behoeftes etc… Afijn je snapt de outcome.
Aangezien we toch al zaten te kijken naar een ander ‘belmodel’ en we toch mooi een andere oplossing voor het een ander wilde : de Iphone.

Straks belt bijna iedereen bij ons zo, maar eerst de buitendienst. Mooi stukje stresswerk gaat dat worden. Een paar honderd van die dingen in een paar dagen uitdelen, activeren op data, mail en agenda in orde maken.
De allergrootste klus zal het overzetten van de contacten worden. Allerlei scenario’s over syncen etc. zijn vandaag al de revue gepasseerd maar allemaal eindigen ze metΒ  ‘Fuck.. maar wat als ‘ waarna een voorbeeld van een gebruiker die zijn contacten half gemixed heeft, of net een andere naam gebruikt..
Het mooiste zou een user zijn die geen enkel contact in outlook heeft of juist alleen maar. Maar zoals je je kan voorstellen.. nada. Er zijn zoveel mogelijkheden dat we dit eens goed moeten onderzoeken.
Dit kan je vergelijken met ruimtevaart (je maakt een protocol/procedure voor iets waarmee je buiten bereik van hulp iets voor elkaar moet krijgen) of het wordt een LYNX-rescue actie van onze stoere jongens en meiden in de vreemde. Oh, nee, wacht.. die laatste is niet zo handig..

Eeneh.. dat overzetten van die contacten he.. zoeken op google levert een verbijsterende hoeveelheid acties op in de trent van “Ga naar de AT&T winkel, dan zetten ze je contacten op een usb stick, in een formaat wat MS outlook dan niet kent.. ”Β  /cheer!

Goed, eerst eens inlezen en zien wat ons te wachten staat.

11 commentaren op: De overstap in zicht.

Commenteer