DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

En we noemen haar..?

Tja.. hoe noem je nou deze weer? De vaste regels als vrouwelijk, en lekker klinken zijn nog steeds van kracht. Iemand suggereerde ‘Noem ze naar exen, dan is vallen niet zo pijnlijk als ze de klappen nu eens opvangen.’ Maar ja, dan zit je al snel op Antoinette, want op de een of andere manier komt die naam meteen in de namen van 3 exen voor. En nee, dat is niet zo ontstaan om pijnlijke versprekingen te voorkomen, Antoinette kwam in de doopnamen her en der voor.  Of een naam met een A want ook in alle exen namen , of zoals iemand terug telde : F, D,dus nu met een B.  Bernadette, Bianca..

Uit de lijst met voorgestelde namen :  Veronique, Isabelle, Juliette, Helga, Angelina, Paris, Pink, Gwyneth, DenIse, Babs, Lieve, Lonneke, Bibianne, Hugiherahta, Hippodameia, Honoratas, Hodierna, Diana, Pandora of zoals de russische meiden verderop : Svetlana, Tatyana, Ekaterina en Anastasia.

Inmiddels zit er een krappe 1000 km op de teller en hoort er nu ook een naam bij.

Wat karaktereigenschappen van haar : Vergevingsgezind als het gaat om schakelen, houdt van snelheid en bereikt de hoogte punten snel en zonder aarzelen. Ze heeft veel blingbling aan lampjes en een stevige borstpartij. De kop en borsten zijn groter als de kont (tata.. exit lullig vastzitten 😉 ). Ze reageert zowel met gasgeven als afremmen temprament vol en heeft ondanks haar vriendelijk voorkomen absoluut een eigen mening als het erop aankomt.

Nou heb ik stiekem een voorkeur voor foute vrouwen, dus ook een lichte voorkeur voor de russische namen deze keer. Hoewel de laatste De nieuwste aanwinst is blauwig groen van kleur, en zoals het een 40-er betaamt met een jongere vriendin, gaat ook zij op mijn kosten even langs de plastisch chirurg voor ‘fine tuning’

Een foto :

....

Hier zijn meer foto’s van d’r te vinden.

 

De poll rechts is tot 8 april open voor stemmen.

 

7 commentaren op: En we noemen haar..?

Commenteer