DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Kaboem!

Nou ja, Kaboem,  eigenlijk meer plof,sijpel, scheur…

Nou, mocht even duren maar Vodafone heeft een oplossing voor de DOA’s. Niet een echte oplossing omdat Apple geen echte DOA oplossing heeft.
Waar Nokia, Samsun of LG defecte telefoon innemen en vervangen door een nieuwe heeft Apple de macht en arrogantie om te zeggen “Doen we niet. Je meld je maar bij de AppleStore” en daar vogelen ze net zo lang tot ie het weer doet.

Daar heb je als bedrijf dus niets aan en dus zit Vodafone wat klem. Want nu die dure iPhones (die overigens maar $149 kosten om te maken, wat met de huidige €-$ koers iets van NONE is) en masse op voorraad te nemen is niet handig.  Schijnbaar zijn we de eerste klant waar op zo’n schaal deze dingen uitgeleverd worden en waar ze op zo’n schaal (nou ja zeg.. er zijn er nu een 6 tal verrot) omvallen.

Dus na veel wikken en wegen, en veel intern overleg bij Vodafone: we gaan een omwissel traject in. Of ik de DOA’s wil opsturen en voorzien van 2 namen zodat de reparatie service (want dat doet Vodafone / Apple niet zelf natuurlijk) weet dat wij ‘van de dure stapel’ bevoorraad mogen worden.

Dus na een dikke twee weken, soebatten, navragen “Ja en nou?” “Wanneer ….” is de kogel door de kerk. Dus de 3 telefoons, alle met de klacht “laad niet op!” en eentje die spontaan elke 4 minuten gewoon uit gaat snor ik op in de box “Stukkens!”.
Ik pak de iphones in, alleen een iphone in een doos, geen extra meuk, want dat mag niet en zie ineens een iphone die uit elkaar ligt. Ding is van gebruiker X, ik heb de inname gedaan en toen was ie nog heel.
Inmiddels heeft dat ding een kleine 2 weken in een serverhok gelegen in afwachting van een eindoordeel of oplossing en is de slecht ladende batterij zijn eigen leven gaan leiden. Uitzettend heeft ie de telefoon naar z’n grootje geholpen : (klik voor groot)

iPhone 4 - defect door uitzettende batterij

3 commentaren op: Kaboem!

Commenteer