DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

So mr. Bond, we finally meet.

Het mocht even duren, maar vandaag was het zover. Een ontmoeting waar ik al een hele tijd naar uit zat te kijken.
Het verhaal op wiettelerinjehuis.nl wordt al een aantal maanden door verschillende mensen op zeer verschillende wijze ondersteund.
Sommigen met advies, sommigen door mogelijkheden te bieden en anderen worden deel van het dagelijkse team.
Een van de helden die meewerkt is de man achter BVO – Bureau Vastgoed Onderzoek.

In het kort waar BVO zich met name op richt is het onderzoek achter de ‘huurder’, en zoals je weet had ik dat best kunnen gebruiken voor ik verhuurde. Hij had me zeker geadviseerd de controle die door mijn makelaar was uitgevoerd als onvoldoende te beschouwen. BVO heeft de mogelijkheid om identiteitscontroles uit te voeren, de echtheid van documenten te testen etc. Met andere woorden een stuk zekerheid die je als verhuurder best kan gebruiken.

Naar aanleiding van de eerste rechtszaak tegen mijn makelaar was er vanuit de makelaarshoek in de regio een reactie gekomen (daar kom ik later op terug, als eea. is afgerond).
Na een telefonische vergadering met het team waarbij de mogelijkheden en voorstellen besproken zijn geef ik aan dat ik bij het volgende gesprek graag BVO om de tafel wil hebben. Tegenwicht geven aan mij en mijn emoties en misschien onredelijkheid tijdens de onderhandelingen.

Na vertrek vanaf het werk reed ik mooi de zon tegmoet maar dat werd zo vlak voor Hoorn toch een vrij serieuze regenoefening met hagel. We hebben op een plek afgesproken waar hij al zit als ik aankom. En zo’n eerste ontmoeting is dan toch wel apart. We kennen elkaar voornamelijk uit de media en vanuit de lange telefoongesprekken.

Voordat we de feitelijke onderhandelingen ingaan moeten we even bijpraten over de meest recente ontwikkelingen en welke voorstellen er inmiddels op tafel liggen. Het maffe is dat in nog geen vijf minuten er een sfeer ontstaat alsof we al jaren samenwerken.
Nog even de punten op alle i’s zetten en we gaan naar onze zakelijke afspraak. Een mooi samenspel ontstaat aan de tafel. Waar ik dingen vergeet haakt hij in en waar hij achtergrond info nodig heeft spring ik in.

Een klein uurtje later staan we buiten waar we een en ander nog eens doornemen en onze achtergronden eens doornemen. Het lijkt er op dat een grote groep problemen veel handelbaarder zijn geworden. En dan blijkt pas wat voor vechter hij is en waar ie voor staat. Niet alleen een ondernemer maar ook een vent met het hart op de juiste plaats. Niet alleen naar z’n gezin maar ook naar z’n cliënten en mensen die klem zitten. De betrokkenheid van ‘m voor de problematiek die er is in de wereld van verhuur en de ellende die daardoor ontstaat raakt ‘m echt en je ziet dat ie daarvoor wat wil betekenen. En dat doet ie voor mij.

Als hij wegrijd en ik mijn natte motorpak weer aantrek prijs ik me gelukkig dat deze pitbull aan mijn kant staat!

Eén commentaar op: So mr. Bond, we finally meet.

Commenteer