DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Nieuwe bewoner in pension KnutskeButkse

Jawel, we hebben een nieuwe bewoner. Vlak voor mijn vertrek naar Zweden had ik ‘m als eens zien rondscharrelen, maar we hebben een soort van vleermuis die bij ons in de buurt woont die nogal eens schrik kan aanjagen waardoor onze nieuwe bewoner af en toe wat schrikachtig is.

Otomops papuensis giganticus aureus

Die vleermuis trouwens (een vrij zeldzame Otomops papuensis giganticus aureus – de grote goudharige bulvleermuis) is bij ons al wat langer in de buurt woonachtig maar laat zich maar zelden zien, en zeker niet overdag. Bijgaand tref je een foto toen deze net wilde wegvliegen. Je ziet duidelijk de goudkleurige haren en grote vleugels.

Goed, maar dat was de nieuwe bewoner niet. Dat is Herr Frummel von BrΓΆkjes. Een 20 jaar oude kater die de afgelopen weken hier zijn vaste plekje heeft gevonden. Deels overigens, slapen doet ie stoicijns buiten maar ik mag wel de brokjes leveren πŸ˜‰

are you tokkie to me?

Die Herr an die fruhkost

2 commentaren op: Nieuwe bewoner in pension KnutskeButkse

Commenteer