DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Brökjes!

Niet voor mij, maar wel voor de jongens. voor bekend werd dat ik naar Noorwegen zou gaan zou aanstaand weekend de bekabeling in ons kantoor worden aangepakt. Nu ben ik er niet en draaien de twee anderen ervoor op.

Nadat de ene me afgelopen week telefonisch de huid volschold drukte de ander een way of working document mijn kant op. Of ik dan eten wil bestellen. Twee van die pubers die ineens voor een heel gezin gaan eten.

Goed, ik zit nu niet waar ik aan het werk zou zijn dus ik bestel op afstand wel dat eten voor ze. Vlak voor ik zal bestellen komt JetLi door de bocht. Die moet wat weten maar reageert door een overwachte actie van de chat als een kitten waar je een touwtje met een blikje aanknoopt :

 

Fijn, een it'er die door de chat te grazen wordt genomen

Die connectie: in zijn poging om de chat weer normaal te krijgen zet ie zelfs een video connectie op.

Goed, brökjes zijn besteld voor ze.

Kabels? Wat kabels, eerst eten

Heel veel succes straks en eet smakelijk

 

Commenteer