DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

De hypochrisie van de kerstmisganger.Email de link en een deel van het artikel De hypochrisie van de kerstmisganger.' naar een bekende.

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

4 commentaren op: De hypochrisie van de kerstmisganger.

 • She

  Malle Babbe momentje?

 • Liisa

  Wees eens eerlijk, had je wat anders verwacht?

  Prettig om te zien dat je weer blogt, ik miste je al te lang.

 • Want God krijgt wel gemeld dat je de mis gemist hebt (;-) pun intended) maar niet dat je z’n dochter laat liggen op weg.

  Walgelijke glad gestreken smoelen, bah. Bijna jammer dat er geen hiernamaals is eigenlijk. Hmmm, zouden de kerkgangers dat inmiddels ook beseffen? Want ik, als fijnbesnaard normen en waarden autodidact, atheïst in het kort, heb nog wel eens de opmerking te horen gekregen dat je zonder geloof gespeend zou zijn van enig normbesef. Want als god niet bestaat ziet hij niet wat je wel en niet doet, dus hoef je je toch niet druk te maken over de consequenties. Wablief? Dus alleen onder dreiging van een eeuwigdurend hellevuur kun je jezelf een beetje menselijk op stellen? Flikker op, denk voor jezelf en behandel mensen zoals je zelf behandeld wilt worden, wie heeft daar nou een god voor nodig?