DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Jawohl - Een ananas die te lief is. [Pineapple / Jasager ]

Met al dat PRSIM lawaai zou je bijna vergeten dat niet alleen grote bedrijven een beetje achterbaks kunnen zijn maar dat je ook door iemand met een beetje geld al redelijk in de zeik genomen kan worden.

Een van de dingen die ik een tijdje ben is lichtelijk paranoïde. En geloof me, het feit dat jij niet paranoïde bent houd niet in dat ze je niet in de gaten houden.

Aan verbindingen geen gebrek.

Aan verbindingen geen gebrek.

Een van de dingen die ik voor mezelf zoveel mogelijk probeer te voorkomen is het aangesloten worden op netwerken die ik niet ken.Zo ook in het hotel hier, gratis wifi in de lobby en de gangen. Super vriendelijk toch? Maar waarom heet ie in de lobby/restaurant dan 2Home Lobby g/n en in de gangen Accome?
En dan heb ik maar gegokt dat die twee van het hotel zijn, en niet van een Swödse höker.

Waarom dat argwanende?

Ik heb thuis een Pineapple, een te vriendelijk apparaat wat tegen alle gevraagde wifi netwerken zegt “Ja, dat ben ik… Welkom!” Je snapt waar dat heen gaat als dat stuk fruit dan ook nog eens ‘gaat bijhouden’ wat je doet op internet. Vandaar mijn trouwe travelrouter die overal waar ik ben aan een kabeltje gaat en in de tijdelijke hok/rukbunker/swödse sauna een aangenaam en beveiligd netwerk oplevert.

Maar om een lang verhaal handig te verkorten : McVries heeft een schitterende uitleg gegeven in de podcast van Knightwise.
Luistert en huivert…

Commenteer