DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Een zondag wel besteed.

Gisteren niet veel in Kobenhavn kunnen doen. Ik was koud de deur uit of een bizar plaatselijk onweer ging los.Β  Samen met anderen onder bomen en in bushokjes gescholen, mijn β€œ Jeg taller ikke danskβ€œΒ  werd steeds vloeiender.

Met het oog op mijn eerdere tirade nog eens gezocht naar controle middelen en inderdaad een paar gevonden. Maar dan functioneel. Bijvoorbeeld bij een bank die zijn GEA in de gaten houd of een bedrijf wat zijn parkeer terrein bewaakt. Maar voor de rest niet meteen wat gezien, kan ook zijn dat ik door de blondines met aangename benen werd afgeleid πŸ˜‰

Vandaag een rommel dag gehad, wassen, lekker lezen. Ook ben ik op de site van een nederlander gestuit die een forse verzameling hoorspelen heeft. Die kan je streamend luisteren of delen downloaden.

De rest van de dag bezig geweest met scripten, eigenlijk een heel simple vraag die steeds meer trucs vraag om op te lossen dan ik had verwacht.Β  Gezien het feit dat ie in nederland, belgie, denemarken en wellicht ook heel scandinavie moet worden gebruikt moet is snel, lean and mean zijn en kan ik geen gebruikmaken van externe tools.Β  De opdracht is heel simpel :

  • Pas in alle bestanden die eindigen op .RTO eenΒ naam aan en
  • verplaats die bestanden dan naar een centrale plek.

Randvoorwaarden :

  • geen idee waar die bestanden staan,
  • plaats van de systeemnaam in het bestand Β is belangrijk, aangezien bestand in secties verdeeld.
  • In het bestand staan ook persoonlijke settings, dus domweg een nieuw bestand klaarzetten is geen optie.

InmiddelsΒ een soort van truc gebouwd die steeds minder foutmeldingen geeft. TijdΒ om te vieren. Daarom nou even mijn blog bijwerken en lol hebben metΒ  ‘Mars Attacks ‘ – lekker foute SF, zeker met een biertje of meer er bij.

Eh, Mam, dit ziet er dramatischer uit dan het is hoor.Β  Ik kan het uitleggen denck ik en het gaat echt goet met mey denk ik enzo, broeps, boer..

Dit kan ik denk ik wel uitleggen

-= BROEVA HARO =-

Note to self : ze is eerdaags jarig, zorg dat je een verklaring hebt.

Commenteer