DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Ergonomie op z'n deens - deel 2

Ok, dat het bureau in hoogte te verstellen was wist ik al.  En eerlijk is eerlijk : ’s morgens zittend starten en in de middag staan is helemaal zo gek nog niet.  In nederland zak je ’s middags wat in, dat gebeurt hier ondanks de hogere kantoor temperaturen niet.

Links op de foto is de ‘zit’ hoogte te zien, rechts de hoogte als ik staand werk.

Rechts staand werken

Rechts staand werken

Dan die muis..

Eerste keer dat ik ‘m zag wist ik niet wat ik moest denken, maar er nu zo’n dikke 8 uur mee gestoeid te hebben is ie wel te doen.

muizen voor gevorderden

muizen voor gevorderden

Hij lijkt wel op een touchpad maar werkt anders.  Het touchpad deel is een soort zacht rupsbandje wat daadwerkelijk op en neer kan (X-motion) maar het kan ook links en rechts (Y-motion), delen schuiven dan de linker of rechterkant van de muis in. Er zitten knoppen op die te gebruiken zijn, maar door het rupsbandje in te duwen kan je ook clicken en dubbelclicken.

In de gallery staan grotere foto’s.  Hoe ze aan dit ding zijn gekomen, zie deze link (en kijk dan in het bijzonder naar de Classic versie 😉

Commenteer