DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Tata .. Hij is vader geworden

Van een knappe dochter, iets meer als als 4200 gram, 56 cm. Van vrouwen begreep ik dat dat toch wel een beste was.

En dat hield dus in dat ik vandaag alles alleen moest doen.  niet onverwacht, maar toch wel spannend.

Uiteraard dus ook naar het tweede kantoor… en prompt gaan dan allerlei dingen niet goed. Zo werd ik door het tijdslot op de serverruimte in de wielen gereden, dus morgen ochtend kan ik eerst weer daar heen.  Toen een blackberry gebruiker die na activatie maar liefst 4 uur nodig had om goed gekoppeld te worden. Die tijd wel goed doorgekomen door de meid in engeland die naast weten waar ze mee bezig was ook vol humor zat of me elke keer straal uitlachtte.  Daar ben ik nog niet over uit. Na een dik uurtje waren we het er over eens dat we inmiddels getrouwd waren, zij commandeerde en ik voerde braaf en zonder tegenspartelen uit. Als dat geen echte liefde is..

Op een bepaald moment loop ik rond en kijk een bekend gezicht aan, blijkt een groep uit nederland over gekomen te zijn. Tuurlijk heb je dat dan op zo’n dag.  Wil ik afsluiten blijkt de nederlandse helpdesk in bcn vanuit nederland niet te bereiken via de interne lijn…

Uiteindelijk veeeeeel te laat terug naar huis.

En toen weer vechten met die blogsvr van xs4all. Ik weet dat ze er echt mee verder willen uit goede bron, maar dat dat nog even door omstandigheden op zich laat wachten.  Affijn.. dus een foto of 40  verwijderd en weer geuploaded, galleries verwijderd, herbenoemd, etc. etc. Het zou er nou toch weer allemaal enigzins op moeten staan en geen dode links oid meer moeten hebben. Niet helemaal hoe ik de avond had gepland, maar het werkt weer.

Meteen wat dingen over .Text geleerd, wat wel en niet doen, foto’s benoemen , hoe de db achter het blog met de dingen omgaat etc.  Niet super stabiel, maar als je je aan wat spelregels houdt kan je er best mee werken.

Nog even freewheelen en dan m’n nest in, morgen m’n eerste ervaring met de deense spits op de grote rondweg. Ik ben benieuwd.

Commenteer