DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Ezel, steen, iets met twee keer….

Note to Self : hou eens op te denken dat alles eetbaar is, ook al is de smaak wat anders.

Een hele tijd geleden ben ik begonnen in het kader van ontbijt is goed die kaas/uienbollen als soort van ontbijt te eten. Bol openfietsen, plak beest en koeiensap er tussen, beker melk.  Tata.. ontbijt. Tikje machtig maar alla.. goed ontbijt is het halve werk.

Wat later door tijdgebrek een keer zo’n zak mee naar het werk genomen, en terwijl ik die zak weer dicht doe zie ik op het etiket staan “ bake off“. At ik dus al zeker 2 maanden half gaar brood. Overigens.. die eet ik nog steeds koud en half gaar. Aan het gisten wat later die dag optreed wennen je collega’s vanzelf.

Goed.. een gewaarschuwd mens telt voor twee, zou je denken.  Denemarken, boodschappen gedaan en witte bollen gekocht.  Eten, tikje zwaar, maar ach te eten. Afgelopen zondag weer bolletjes gekocht, vanavond klaar gemaakt en heeee…. veel lichter.  Blijkt dus verdorie dat ik weer van dat half gare ongebakken brood zat te eten.

Trouwens over eten : maandag en jawel.. 2 keer een reden voor ontbijt en gebak vandaag. Ik heb overgeslagen. Een collega van de afdeling rekende snel uit dat er deze week nog zeker 4 of 5 keer reden voor gebak is. De keren dat de zon opkomt zijn niet meegerekend, mocht iemand dat als reden gebruiken om gebak te scoren.

Van een IT’er zou je verwachten dat ie geen typisch user gedrag vertoont., wel dus. Schijnbaar zijn we ook maar mensen.  Gisteren liep ik nogal te schelden op de bloggerserver van XS4ALL, traag en niet stabiel genoeg met plaatjes. Mea Culpa.. De foto’s die ik maak zijn semi HiRes, dus netjes een folder structuur aangemaakt op mijn pc waar ik ze in parkeer. Daarna netjes kleiner maken in een kopie van die structuur en dan uploaden.

Affijn.. uploaden duurde al lang en telkens foutmeldingen. Rot server, bagger opensource shit.. etc, kloot java, IE die weer niet zich aan de regels houdt.  Weer op upload drukken en stapje voor stapje verder.  Nou kwam ik er vandaag achter dat ik dus  gewoon keihard die hires foto’s upload in plaats van de kleinere foto’s. Oud fries spreekwoord : als een boer niet kan zwemmen ligt het altijd aan het water..

Van een aantal galleries zijn ze inmiddels vervangen. Ik hoop deze week ze allemaal weer op de juiste plek te hebben. Mocht je een post tegenkomen waarin ineens geen plaatje meer staat, er wordt aan gewerkt. Overigens krijg ik nog steeds foutmeldingen, maar dat kan niet meer aan de foto’s liggen. Schijnbaar is de .Text software die voor deze blog omgeving gebruikt wordt niet super.

Voor as. weekend een date. Om half elf bij een collega uitgenodigt en dan gaan we Kopenhagen in. Siteseeing met locals, altijd beter dan op de bonnefooi met een hoe en wat in Kopenhagen rondlopen. Zij spreekt niet echt vloeiend engels en ik geen vloeiend deens. Toch zijn we goed in staat om elkaar duidelijk te maken wat we bedoelen. Zij noemt de deense woorden en ik vertaal die gevoelsmatig in het nederlands. En op de een of andere manier heb ik ze altijd goed vindt ze. Schijnbaar spreekt ze nederlands…..

Commenteer