DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Woeste plannen, maar geen succes…

Affijn.. voor vandaag had ik als plan meer foto’s van de omgeving te schieten maar dat pakte dus anders uit.

Na het werk wat boodschappen gedaan en terwijl ik met de sleutels in de hand, omgehangen camera, werktas, meloen onder de oksel naar de deur loop verstap ik me gruwelijk. Linker enkel klapt dubbel en ongewild leer de ik de denen bij de pizzaria/grillroom onder mijn huis hoe je in ongezouten nederlands je je ongenoegen uit. Ook zonder ondertiteling snapten ze dat ik een minder fijn moment had.

Inmiddels is de enkel dik en kloppend, ondanks koelen. Niets gebroken of gescheurd maar doet wel gruwelijk pijn, dus nu maar braaf op de bank tv kijken en hopen dat het morgen allemaal wat minder is.

Commenteer