DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Zere poot.

Slecht geslapen vanacht. Kon de deken oid niet tegen de voet/enkel aan hebben. Zo rond 3.30 uur pijnstillers gevreten en toen wel iets in slaap gevallen.

Om 08.30 uur wakker gebeld door het werk, techische support in Kuala Lumpur. In nederland is een server die schijnbaar niet meer reageert. Ik voerΒ wat tests uit, machine is op zich functioneel, dus ik laat de ernst van de melding vervallen.Β  Toch nog maar weer even terug naar bed.

Ring Ring Ring .. mijn vaste telefoon.. Houd het het niet op.. oh wacht.. de vaste.. da’s Nederland.Β  Het is trouwens 14.30 uur, best een moment waarop je je bed uit mag toch ? Ook al ben je zwaar gehandicapt.

Het is mijn beste vriendin, net terug van vakantie uit Turkije. Lekker bijgekletst, en ze was erg enthousiast over de kennismaking met de Russen in het hotel daar (gniffel). Tja… niet om het een of ander. Ze hebben jaren niets gehad en nou moeten wij als westerlingen dan ineens moeilijk doen over toetjes ? πŸ˜‰

Mijn voet werkt niet mee… dik en ineens een rode striem er over.

Natte lappen weer in de vriezer en zo dadelijk wat koelen. Helpt niet meteen meer tegen de zwelling maar verlicht de pijn wat.

Commenteer