DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Zondag

Een echte zondag.. goed geslapen en ook lekker uitgeslapen.

Na het ontbijt merkte ik dat ik me eigenlijk vanaf het begin al aan de inrichting (kan je daar van spreken in een hok met een bank en een eettafel ?) irriteerde.. tafel vol met beltruc/opslag, bij het hangen op de bank net niet altijd makkelijk de draai vinden.

Dus “ alles”  aangepast. Eettafel is weer leeg, en de telefoon/opslag staat op het verplaatste tafel naast de bank.  De was draait nu en als die klaar is ga ik eens kijken of ik een stuk kan toeren en wat extra foto’s kan scoren. Mijn enkel is nog erg dik maar niet zo pijnlijk meer, en ik wil nou toch onderhand wel eens wat van Kopenhagen en omgeving zien.

Updateje : Ik heb wat rond getoerd door Kopenhagen en de foto’s in de gallery gezet. Het weer betrekt nu iets, maar de hele avond was het toch nog zo rond de 22-25 graden…

Ik kan op dit moment helaas geen extra foto’s plaatsen, er komt een fout melding. Die is schijnbaar niet 123 op te lossen plus dat de software die XS4all gebruikt erg verouderd is,  blijkens de scheldkanonnades in de fora over dit blogger gedeelte van XS4ALL.

Commenteer