DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Anastasia – Interactie.

Ok, ook ik moet er nou aan geloven.  Beetje blogger heeft interactie en doet Web2.0 dingen.  Een lezer melde dat de lijn van onze Anastasia nogal lang werd.  Die ga ik dus aanpassen. U roept en ik probeer zo af en toe te luisteren. Maar daarnaast vernaggelde onze russische schoonheid haar lijstjes met wanhopige mannen en ging de mist in.

Wat is er gebeurd ?

Onze russische schoonheid heeft ergens het overzicht verloren.  Vandaag ontving ik deze mail :

Hallo mijn lieve vriend Den!
Dank u voor wat je schreef me, ik ben erg blij om uw brief te zien. Ik hoop dat onze kennismaking zal een uitstekende bron van nieuwe vriendschap worden. Ik zou u graag meer weten Den. Ik hoop dat u blij om te reageren op mijn brief. Ik ben een aantrekkelijke vrouw uit het hart van Rusland. Mijn naam is Pritulina Anastasia Vladimirovna, ik woon in het mooie dorp Bugri, buy-out in de buurt van St. Petersburg. Dit is een geweldige stad, een mooi en rustig. Ik ben erg benieuwd naar het leven en ik wil communiceren, ik ben en vrolijk, verantwoordelijk liefde voor koken.
Ik wist van jongs af wie ik zou zijn, en probeerde dit te doen. Ik ben werkzaam als leraar van primaire klassen. Dit werk is vermoeiend, maar ik doe niet onderdrukken. Ik ben altijd blij om kinderen te onderwijzen. Na alle, kinderen zijn gelukkig. Ik heb geen kinderen dus dit werk heb ik heel veel sterkte. En het is merkbaar wanneer mijn studenten krijgen hogere rangen, en het geeft me nog meer kracht. Ik ben atletisch en goed aangepaste vrouw. Ik zou graag meer tijd Wire in Sprot kamer, maar vanwege mijn werk, kan ik niet doen. Ik rook niet of drinken, nooit drugs gebruikt, als goed. Ik ben slim, getalenteerd meisje. Ik zie vaak jonge koppels, en ik zie hoe gelukkig ze zijn. En soms droom ik te vinden zichzelf de enige aan wie ik kon vertrouwen op in moeilijke tijden en de vreugdevolle.
Ik lees veel boeken, omdat ik nieuwsgierig ben. Maar natuurlijk ik graag romans. Zelfs als ze niet erg goed. Ik blijf fantaseren over wat ik vind haar man. Met wie ik geleefd, niet alleen dit leven, maar de volgende. Ik heb geprobeerd om een relatie te bouwen hier in Rusland, maar ik slaagde er niet dus heb ik besloten om hun geluk te vinden in het Internet. Ik had alleen wonen, maar als ik kijk naar die paren die naar school naar huis te nemen hun kinderen, ik verdrietig geworden. Ik wil op zoek naar een trouwe, intelligente, getalenteerde, vriendelijke, vrolijke man. Met wie, en aan de rand van de wereld kan gaan. Kan me niet schelen hoe oud hij is, omdat de liefde van alle leeftijden. En kan me niet schelen hoeveel hij verdient. Het belangrijkste is het gevoel buy-out zal ons omringen. En ik zeker belangrijk om geliefd voelen. Want er is niets erger dan onbeantwoorde liefde. Bent u het met mij eens Den? Ik heb altijd gedroomd om kennis te maken met een man uit een ander land, omdat het onze vooruitzichten verhoogt. En geeft ons nieuwe kansen.

Ik wil weten je Den en je bent klaar om een relatie met een vrouw uit Rusland hebben? En wat verwacht u van deze betrekkingen?
Ik hoop dat u mij antwoord op deze vragen. Ik vraag je vergiffenis voor mijn snelle afronding van zijn brief, en kijken uit naar uw spoedige antwoord.
Groeten  Anastasia. “

Uiteraard met een setje foto’s erbij,  foto’s die ik al had overigens.

Dit is de tweede mail die ze in het begin stuurde, waarschijnlijk door jullie inmiddels wel herkend.

Dus nou zijn er wat mogelijkheden.  Zoals het dan betaamt heb ik een poll hiervoor in het leven geroepen,  ‘Help me eens verder ‘ aan de rechterkant van het scherm.  Heb je een idee wat er nog niet staat,  mail ‘m aan mij zet ik ‘m er tussen.  Zondag bepaald de eindstand rond 1400 uur  wat ik verder ga doen.

Twee ‘beperkingen’ : het moet per mail te doen zijn en ik ga geen geld overmaken.

Keuze is aan jullie, succes !

5 commentaren op: Anastasia – Interactie.

 • auke de bruin

  heel herkenbaar heb inmiddels een adres van haar waar ze woont ze wil me zo graag ontmoeten hhahha
  wordt vervolgd

 • Een adres? Mwahaha in second life zeker? Ik ben benieuwd wanneer ze om geld begint te bedelen. Wedden dat de eerste bedelactie om babu.. Boeba… Ah well, dat oude vrouwtje gaat?

 • theo

  na een maand gaat ze om geld vragen voor een reis naar nederland

 • trucker

  Mooie brief Den hier boven, die heb ik ook alleen de naam veranderen en klaar.
  Makkelijk schrijven zo, ik heb er al tien gehad en als je niet reageer is het in ene; zeg kerel waarom val je steeds terug op het zelfde als je reageert.
  Reageren op de vraag of het om een verblijfs vergunning vraagt doet ze niet Een mooie hollandse zin, niet dan, dus wie tikt die brieven?
  ps ze wil 15 november komen met haar verjaardag

Commenteer