DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

De eerste nederlandse dag.

Gekomen uit het oosten des lands via de snelwegen weer naar het centrum van nederland om te beginnen met werk.
Zo’n eerste dag is toch altijd spannend.  Wat is er veranderd, wat staat me te wachten ?

Een hoop. Het hele interieur is overhoop getrokken. Nieuwe indelingen, afdelingen verplaatst, nieuwe bureau’s. Geen losse monitoren meer, maar via een mooie draagstang aangesloten op het bureau. Goed om te zien dat wat ik al een hele tijd geleden wilde hebben er nou mooi bij staat. Bureau’s wat kleiner, maar op zich wel een werkbare opstelling. Ook zijn de werkplekken wat meer gescheiden waardoor telefonisch vergaderen aan je tafel nu veel makkelijker gaat. Die verhuizing die ik eerder melde heeft toch wel diepe sporen in het bedrijf achtergelaten.

Natuurlijk is zo’n dag snel naar de vaantjes. Rondje lopen, links en rechts wat vertellen, koekkie jatten bij Ch.  Toch lekker om weer terug te zijn, maar ook wel een tikje heimwee.
We moeten de koppen even bij elkaar steken om dingen te regelen en weer vlot te trekken. Na de rondleidingen weer opstarten, ongelezen mail van afgelopen dagen is nu 57 stuks, ongelezen algemeen over de 1000, maar daar zitten ook veel systeem meldingen bij. Mijn vorige manager zit vol verhalen, ideen en opdrachten, en we komen tijd te kort om bij te werken.

De lunch. Eetbaar, en cash afgerekend.

Na de lunch meer opstarten, afspraken maken en het rare is dat het voelt als thuiskomen van een vakantie, zonder weggeweest te zijn. Geen idee hoe dat komt.  Geen tijd om de dingen die ik wil doen te doen, en al snel weer door vanalles worden adgeleid.
En waar ik me het meeste over verbaas is mijn vermoeidheid.  Ik zit dit te tikken terwijl ik bijna in slaap val. Een beetje nieuwe indrukken, geen vreemde talen meer en toch zo gaar als het maar kan.
Daarom niet een bijter interessant logje dit keer.

2 commentaren op: De eerste nederlandse dag.

Commenteer