DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Het debiele neefje in actie

Naar het blijkt is het debiele neefje van Cees, neefje Tim, inmiddels zo overtuigd van zijn rechtschapenheid dat hij de Nederlandse wet niet meer hoeft te volgen. In zijn pogingen om recht te breien wat krom is heeft Brein zich ingelaten met een meer dan creatieve interpretatie van de werkelijkheid.

TPB (The pirate bay) is een omgeving waar ze geen illegale dingen deden of doen, maar waar ze je wel vertellen waar je wat kan vinden. Dat is binnen de Nederlandse wetgeving niet verboden.

Neef je Tim vind van van wel en als het niet het goede boekje staat maakt ie zijn eigen boekje.  In dat boekje staat één regel

Wat Tim goed vindt is goed, en zo niet dan toch!

mhm.. hoe ga ik dat nou toch eens rechtbreinen

mhm.. hoe ga ik dat nou toch eens rechtbreinen

Dus Tim heeft net als neefje Cees een afdeling juridische zaken (zo’n afdeling waar jongens en meisjes die krap aan een voldoende voor hun stage haalden bij echte advocaten kantoren of serieuze bedrijven werken)  en die mannekes en meiskes gaan helemaal los. Ze procederen op geografische gebieden waar ze niets te zoeken hebben. Zorgen dat een setje nordics bijkans failliet gaan aan de gerechtskosten.  En toen ging er iets fout.

Tim’s toko deed wat illegaals. Tim’s toko deed jakiebah met papier … of in gewoon nederlands :  Brein pleegt valsheid in geschrifte.  Kijk voor het hele relaas hier.

Samenvatting : Tim’s toko past publieke gegevens aan om zodoende met het logo van een ander bedrijf te kunnen roepen dat TPB wel geld heeft.  Dat bedrijf van dat logo heeft Brein nog nooit als klant gehad. Er worden gegevens opgeroepen die helemaal niet bestaan.  Zogenaamde echte documenten worden worden geantidateerd.

En dat mag allemaal omdat neefje Tim het goede boekje heeft.

Eén commentaar op: Het debiele neefje in actie

Commenteer