DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Laat een ander weten wat je van 'Ipod ready' vond.Email de link en een deel van het artikel Ipod ready' naar een bekende.

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

7 commentaren op: Ipod ready

 • Paul Khoe

  Plugin werkt OK met Android op htc Hero met nieuwste ROM. Wordt niet herkend op htc Pro2 met en 6.1 zie dan de normale site met Opera

 • Werkt prima!
  iPod touch.
  de plugin wertkt voor iPod, iPhone en Android trouwens. Windows mobile volgens mij niet

  • OK, dus voor Win Mob. zou dus een extra iets gebruikt moeten worden. En dan ook nog graag zo dat die twee elkaar niet bijten neem ik aan ?

 • Ik weet niet hoe het eerder was, maar met Windows Mobile 6.0 (HTC Tytn II) en Pocket Explorer vind ik het goed leesbaar.

  • ok, goed om te weten. De plugin die gebruikt wordt is primair voor Iphone en android omgevingen, maar als het onder windows mobile ook te zien is heb ik denk ik wel een goede oplossing.

   Als ik in nederland ben eens kijken met mijn eigen UIQ omgeving, met een versienummer van toen Napoleon het stromend water in nederland introduceerde.