DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Terug naar nederland

Dit wordt een nieuw soort post, eentje in de toekomstig verleden tijd. Ik schreef dit stukje morgenochtend om 0900 uur.

Zou ik dit redden in 9 uur ?

Zou ik dit redden in 9 uur ?

Gisteravond heb ik de auto al ingepakt, huis leeggeruimd, en keek ik de laatste keer een film hier.  Nu ben ik als het goed is onderweg naar nederland. Eerst scoor ik een ontbijt, en ging langs het kantoor, de leenspullen terugbrengen. Dan door naar nederland. De routeplanners gaan optimistisch uit van ongeveer 8 tot 9 uur. De eerdere ervaringen laten me rekening hielden met ongeveer 12 tot 14 uur.

Gezien de zooi op de deutsche autobahn hou ik rekening met live bloggen in de file.

Commenteer