DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

D-day 1600 uur (via postie)

Bookmark this category
Vanmorgen gestart met croissants. Mooie traditie die we er inhouden. Omstreeks 10 uur vertrokken voor de verhuizing. Om 11 uur via UMTS ingebeld en in samenspraak met unix teams, windows teams, etc. etc. de eerste machines uit geschakeld. Die zijn inmiddels uitgeschakeld en uitgebouwd. De eerste twee transporten zijn al vertrokken, waarmee we ca. 50% van het serverpark hebben overgebracht.

Op dit moment zitten we nog op 2 dingen te wachten. De omschakeling van KPN naar het hoofdgebouw en de levering van de telefoons. Onze leverancier heeft alles op alles gezet om het spul alsnog binnen te krijgen, en jaagt op de transporteurs. Nu is er even niets te doen zonder dat dat onderbroken word. Wachten tot 1600 hrs voor de volgende stap en vergadering. We liggen wat voor op schema maar er is ook extra werk waardoor we vandaag en morgen breakeven zouden spelen.

Het gebouw waar ik in zit voelt onnatuurlijk aan, leeg en alleen gesuis van de ventilatie. Zelfs de serverruimte die altijd als een soort van testbank voor straaljagers klonk is doods en stil….

Commenteer