DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

D-day 2200 uur Rampspoed! (via postie)

Bookmark this category
1600 uur : het netwerkverkeer gereouted naar het hoofdkantoor. Die schakeling kan nog niet effectief worden getest omdat de netwerk onderdelen die het nieuwe netwerk moeten gaan regelen nog in het oude kantoor staan. Ze moeten nog geherprogrammeerd worden voordat we ze in het andere pand kunnen gebruiken. Het tweede transport met onderdelen is inmiddels onderweg en goed aangekomen op het hoofdkantoor.

1630 uur : We hebben ondanks de enorme inzet van de leverancier nog steeds de extra desktelefoons niet binnen. De ploeg in het hoofdkantoor slaat alarm omdat de laatste pakketdiensten binnen komen. Veelvuldig contact met de leverancier om DHL op te jagen. DHL doet er vanuit Oisterwijk bijna 4 dagen over om het centrum van Nederland te bereiken.

1700 uur : Lichte stress in het hoofdkantoor. KPN moet de centrale nummerreeks omzetten naar het hoofdkantoor. Dat is nog steeds niet gebeurd. Er wordt heen en weer gebeld om uit te vogelen wanneer dat gebeurd, want om 1800 is het einde dienst voor KPN en moet het klaar zijn.

Op dit moment gaat mijn telefoon zo vaak dat als ik ophang ik een sms van de voicemail krijg. Als ik die afluister krijg ik weer een sms binnen dat er iemand de voicemail ingesproken heeft.

1800 uur : Status overleg met team en twee betrokken managers. Laatste transport wordt ingepakt. Daarmee zijn alle operationele onderdelen voor maandag onderweg of op het hoofdkantoor. Geen telefoons ontvangen. Toch een zeer goed contact met de leverancier hierover.

1830 uur : vertrek laatste transport. We gaan naar het hoofdkantoor waar de andere ploeg een lichte doch smakelijke maaltijd opsnort. Alle onderdelen uit de vijf schalen van DenBolle zitten er in. Groente / gemalen beest / vette sauzen / aardappelen / en eh… nou vooruit vier schalen dan.

1900 – 1945 : eten en stattus overleg. We liggen wat voor, en de lol zit er goed in. Bewaking klaagt over de luidruchtigheid van ons hok 😉

2030 uur : Serverkast staat op z’n plek. Past precies ! Mooiere plek als verwacht.

2130 uur : ALARM BRAND !!! Bij het uitladen van de vrachtwagen onstaat er op de een of andere manier kortsluiting in een UPS. Die is volledig afgekoppeld maar fikt door met uitslaande vlammen. De UPS wordt verwijderd en blijft de rest van het weekend voor straf buiten staan.

2200 uur : sluiting. Later als verwacht, maar we zitten mooi op koers. Voor de latere telefoons hebben we een workaround. We gaan naar het hotel en huis. Morgen omstreeks 0830 uur weer starten.

2330 uur : Na een lekker glas bier in het hotel gescored te hebben slapen.

Commenteer