DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

D-day+1: De Avond – Eindelijk netwerk en sluiting (via postie)

Bookmark this category
1800-1900 uur : Eten, overleg en Jeff Dunham. Walter is the best!!

1900 uur : eerste fouten in het netwerk gevonden. Scripts en switches worden aangepast.

1930 uur : Netwerk lijkt operationeel, maar coreswitch schreeuwt moord en brand. Testen geven goed resultaat vanaf de switches. Ik heb niet de indruk dat het een showstopper is, maar voor de zekerheid toch de netwerkhulpdienst gecontact. Die zoekt het uit en komt er op terug. 2000 uur : pfoe.. geen serieus probleem. Iets wat onder de noemer todo kan blijven staan. Dat gaan we later dit jaar oplossen met de herinrichting van het netwerk.

2015 uur : tegenvaller. De videoconference ruimte heeft defecte walloutlets. De eerder dit weekend aangesloten ISDN lijnen zijn doorgepatched, maar kunnen in de ruimte zelf niet worden gebruikt. Todo voor morgen met de electra jongen.

2000 uur : definitieve werkplektest. Controle op telefonie, netwerk en contact. Een sms bom uitgestuurd naar betrokken managers om exessief bierverbruik later deze avond te rechtvaardigen.

2100 uur : werkoverleg. Op de korte afdeling zijn er nog fouten in de bekabeling die door de electroploeg moeten worden opgelost. De lange afdeling is klaar, bekende problemen daar worden morgen opgelost.

2130 uur : Naar huis, bier en bed !!!!!

3 commentaren op: D-day+1: De Avond – Eindelijk netwerk en sluiting (via postie)

Commenteer