DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

D-day +2 : De ochtend : Oeps, dat doet ie anders nooit (via postie)

Bookmark this category
D-day +2 : De ochtend Oeps, dat doet ie anders nooit

0830 uur : gestart. Degene die tijd uitgevonden heeft, heeft dat niet goed gedaan. De tijd tussen gisteravond naar bed gaan en net weer wakker worden is absurd kort geweest. De rest van het team heeft dat gevoel ook.

0900 uur : Teams up and running. Controle van de servers levert een dode machine op. Eentje die al een hele tijd afgeschakeld is. Aanvang bedraden serverpark. Eindelijk de kans om de aansluitingen netjes te verwerken. In verband met de uitgebrande UPS nu uitgeweken naar een van het hoofdkantoor.

1030 uur : Stroom en Netwerkkabels zijn klaar en systemen worden op opstart voorbereid. Alle werkplekken zijn gecontroleerd en foutvrij voor zover mogelijk. De nu nog openstaande issues moeten door externe partijen worden opgelost.

1130 uur : Stroomstoring : Met een klap zit het serverpark zonder stroom. Onderzoek wijst uit een overbelasting op een groep die meteen 4 andere groepen omtrok. Controle van de stroomverdeling wijst uit dat het zou moeten werken. Door uit te wijken naar een andere aansluiting zitten we ca. 2 minuten later zonder externe connectie. Oeps. Nog eens aansluiten en weer checken. Klap, deel subsysteem valt weer uit. Alle aansluitingen worden in de oude staat gebracht en schakelups krijgt eerst 30 minuten laadtijd. Daarna per 5 minuten worden de servers aangesloten. Geen stroom uitval meer.

1200 uur : Storage is geboot, en FO connecties op storage en servers. Werkplekken zijn bijna klaar. Na ca. 15 minuten zijn alle servers geboot. Afwerken connecties en kort werkoverleg.

1300 uur : SMS naar windows en beheerteams : “power issues solved. HW = booted, proceceed with startup at 1400 hrs. We need to config the coreswitch with correct portsettings and decriptions. ” Nederlandse managers worden ook ingeseind.

Commenteer