DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

D-Day +1 : Start en ochtend (via postie)

Bookmark this category
0830 uur : Blij dat we het hotel genomen hebben. Vannacht heeft het gesneeuwd, en goed ook. De plaats waar we werken heeft een proactief antistrooibeleid waardoor alles spiegelglad is. Door de hotelovernachting geen reistijd verlies (wij niet 😉 ) en erg veel geluk dat alle servers en aanverwante apparatuur al in het kantoor zijn. We staan inmiddels voor het hoofdkantoor te wachten op de beveiliging.

0930 uur : beveiliging is er. Door ongelukken op de snelweg is de dienstdoende beambte later al geplanned aanwezig. Snel een kop koffie scoren en opstarten.

0945 uur : taken verdeeld en eerste transport ploeg is onderweg naar het oude kantoor. De korte vleugel wordt onderhanden genomen. Inhangen van switches voor de subnetten van het verhuisde kantoor.

1100 uur : Switches zijn ingehangen. Duurde langer als verwacht. Bekabeling en scripts worden klaar gemaakt.

1200 uur : Transport vanuit de tweede vestiging komt weer naar het hoofdkantoor, ze wachten nu op de beveiliging voor het afsluiten. Het kantoor is daarmee nu klaar voorwat betreft onze taken. Scripts en labels zijn klaar. Inrichten werkplekken op de 3de etage is ook bijna klaar. Verwachting is dat we rond 1230 uur gaan lunchen. Dan overleg waar we staan en welke dingen nog moeten worden opgepakt.

Commenteer