DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

BEDANK KLAVERTJES 4 JOINT VENTURE KOMEN OM!

(van onze kantoor verslaggever)

UTRECHT- Op 26 februari heeft zich een ramp voltrokken aan het kantoor te provincie Utrecht. Terwijl de klavertjes net begonnen waren aan de bloei van hun leven werden ze bruut van het leven beroofd door DenBolle.

Verzorger L. spreekt er zichtbaar aangedaan over :

Slachtoffer na het vreselijke incident (C) 2010 Verzorger L.

Ze hadden geen schijn van kans, DenBolle  schoot op ze van nog geen 3 meter afstand, ze konden geen kant op. Ik vind het verschrikkelijk wat er is gebeurt.

DenBolle had al eerder klavertjes van dezelfde eigenaar laten omkomen. Dit werd toen als een ongeluk afgedaan. Maar deze duidelijke moord met 3 getuigen brengt ook die zaak opnieuw aan het licht. “We zullen ook de eerste zaak opnieuw moeten onderzoeken”, aldus een woordvoerder van de politie. “Het ging die keer wel om klavertjes die veel ouder waren dan in deze zaak, iemand die zulke jonge klavertjes ombrengt, dat is toch niet te begrijpen.

"een waar slachtveld, te vreslijk voor woorden " aldus L.

De Bedank Klavertjes die door de nieuw jointventure  aan verschillende verzorgers zijn verstrekt vallen onder de zeldzame klavertjes 4, en waren uitgegeven als blijk van dank. Verzorger L. denkt niet dat hij ooit nog klavertjes durft te verzorgen. Zeker niet met DenBolle in de buurt,  aldus L.

Commenteer