DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Eén vinkje....

Wat is nou één vinkje ?

Een vinkje is wat staat tussen Huilie B. en mij.

Een een klein tipje van de sluier :

Onze Huilie B. had een serieus geldprobleem. Echte man als ie was heeft Huilie B. z’n best gedaan daarvoor een oplossing te zoeken. En die oplossing.. tja.. daar was iets voor nodig wat ik had, en waar ik ver uit de buurt voor moest zijn. Een koophuis.


De afgelopen dagen heb ik hard gewerkt aan een site voor ‘gelijkgestemden’. Domainnaam geclaimed en site gevuld met gegevens en achterliggende software.

Met een vinkje komt met naam en toenaam de toedracht naar voren waardoor ik op dit moment bij mijn ouders op kamers zit. Met naam en toenaam, foto’s en wat zich afgespeeld heeft.

De site is inmiddels operationeel en toegankelijk als dit gepost is. We gaan Huilie B. en zijn werkgever benaderen om eens uit te vinden of hij z’n verantwoording wil nemen en aan een oplossing wil meewerken.
We ? Ja, we, er staat inmiddels een groep mensen klaar om ervoor te zorgen dat als er niet meegewerkt wordt meer mensen dan Huilie B. en zijn werkgever leuk vinden inzage gaan krijgen in wat voor soort zaken Huilie B. doet. Via dit blog zal, als er voortgang is, daarvan verslag worden gedaan.

Hoewel ik geen enkele kans kreeg van Huilie B. om me te verdedigen krijgt hij die wel van me, en daarom heet hij nu nog gewoon Huilie B., en staat het vinkje op uit.

Oh en de site ? www.wiettelerinjehuis.nl

4 commentaren op: Eén vinkje….

 • Elisabeth

  Met leuke sites, die toch niets uithalen, komt dat huis niet in orde. Je hebt mij nu tegen het zere been geschopt, dat vind ik niet leuk!

  Dat het jou niets kan schelen is erg genoeg, maar door jou worden andere huizen onverkoopbaar!

  Ik ben notabene nog met G. of S. aan het knokken geweest, dat hij de troep uit je tuin moet halen, dat is gebeurd, maar jij laat het afweten!

  Door op je reet te zitten worden geen gaten in muren gedicht.
  [EDIT : namen geinitialiseerd ]

  • Dank voor het compliment voor de site. Dat waardeer ik . Of het niets uithaalt zal later blijken.
   Het is niet mijn bedoeling je tegen het zere been te schoppen te meer daar ik ik niet snap waarom dit stuk jou tegen het zere been kan schoppen.

   Dat G/S z’n zooi uit de tuin gehaald heeft is mooi, scheelt weer een vervelend briefje.

   En weer oorzaak en gevolg : ik heb een woning ter verkoop aangeboden, dat die nou in een minder wenselijke staat is, is mij niet aan te rekenen, maar de veroorzaker. En laat duidelijk zijn dat ik dat niet ben.

   De gaten in de muur kan ik inderdaad niet dichten door op mijn ‘reet’ te zitten. Daar is mijn ‘reet’ te klein voor en de gaten te groot.

   Dat er fysiek met de woning niets gebeurd is geen indicatie dat er verder niets gebeurd, er zijn meer zaken die hiermee samenhangen en opgepakt worden. Dat dat hier niet met naam en toenaam staat is mijn keuze, en is ook niet verplicht.

   En de onverkoopbaarheid van de andere woningen : tja.. dan blijkt ineens dat het dus niet om betrokkenheid gaat maar om eigenbelang van de anderen.
   Dat eigenbelang heb ik voor mezelf een poosje laten liggen ten gunste van anderen maar nou is dat eigenbelang weer voor mij.

 • Elisabeth

  Geen eigen belang, maar meer een idee om het een beetje aan de redelijke kant te houden die straat. Overigens hebben wij altijd gezegd over een jaar of 5 naar elders te willen vertrekken. En niemand heeft nog zijn huis te koop gezet.

  Op de andere punten die ik maakte ga je niet in.
  Overigens stop ik hiermee.
  De liefde kan niet van een kant komen.

 • Elisabeth

  Dank je Elisabeth, dat je bijna slaags bent geraakt met die buurman van die troep.

  Over eigenbelang gesproken, de enige gedachte die bij je opkomt, is dat het jou werk scheelt.

  Je valt een tikkie tegen knul!

Commenteer