DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Aapje heeft buikpijn..

Vorige week beschreef ik dat ik mezelf in een hoekje had gezet met monkeymanagement. Veel tijd aan gespendeerd en nogal wat problemen tegengekomen en juist daarom besloten flink door te pakken om het voor de anderen die ook gebruik moesten maken van de op te lepelen gegevens een makkelijk toegankelijk bestand te bouwen. Duurde allemaal net wat langer en op de dag van opleveren meld ik dat ik nog heel even nodig heb. “Ah, excuus, je hoeft alleen nog maar voor nederland te doen. Was ik je vergeten door te geven.”Β  Het aapje op mijn schouder heeft nou nog last van een zere buik van het lachen en een zere kop van het achterovervallen.

Nou ja.. dan maar uitfrusten met de nieuwe e-reader die ik heb. Collega had er eentje gekregen en dat bood mooi een gelegenheid eens ongegeneerd een test te doen. Ik lees veel op mijn rug liggend, dus een tanktas op de kantoorvloer geflikkerd en gaan lezen.Β  En verrek.. dat werkt. Dus er zelf een aangeschaft, vol getankt met een hele hoop e-boeken die ik in een grijs verleden al eens verzameld heb. De moo en ega zijn met het krasseknarmobiel de hort op, en de temperaturen nodigen ook niet uit tot veel activiteit.

Eerste boek – Lust – Carla van Raay. Verhaal over een inmiddels vrouw op leeftijd die haar vriend weer terug vind. Begint goed maar wordt ondanks de sexscenes gaandeweg (de fase waarin zij leert van zichzelf en anderen te houden door ze vrij te laten) erg zweefteverig. Een ander boek wat ze geschreven heeft wil ik nu trouwens ook wel lezen gezien de ingredienten : Religie, misbruik en prostitutie.
Dan een setje columns van Daphne Dekkers. Tijdverdrijf.
Ebru Umar – Burka en Blahniks. Wat een schrijfwijze heeft die griet, fel, rechtsrecalcitrant en lief en vooral niet politiek correct. Je zou d’r bijna een keer mee uit eten nemen πŸ˜‰
DanΒ Het geheime leven van een ploetermoeder“- Fiona Neill. Gaat over een moeder die door omstandigheden in een situatie terechtkomt dat ze vreemd zou willen gaan. Net als bijna al haar vriendinnen op dat moment doen. Speelt in Londen en beschrijft allerlei gebeurtenissen waarbij naar het hoogtepunt wordt toegewerkt wat een slappe sisser is. Had een Tom Sharp boek kunnen zijn als het niet allemaal zo lief en begripvol was geweest.Β  Dan de beschrijvingen van een thuishulp : De thuishulp – Jet Berkhout. Via een faillissement komt een vrouw in de rol als thuishulp.
Aangeraakt – Emma Fasol.Β  Vrouw heeft auto-ongelukje en wordt door de ‘aanrijder’ op sleeptouw genomen in een relatiedip. Veel vreemdgaan en nadenken en keuzes.
De buitenvrouw – Joost Zwagerman.Β  Met een absurd gevoel voor details word wederom het volgende vreemdgaan epistel beschreven. De detailverwijzing slaat trouwens niet op de handelingen in het overspel.Β  Bijna tot op tegel niveau worden rijroutes in Hoorn en omstreken beschreven. Nou ken ik Hoorn een beetje, en dat is toch bij uitstek niet de plaats waar je zoveel over die tegels en weggetjes kan melden.Β  Grappig trouwens dat dit de eerste link is waarbij boekverslagen als hit naar voren komen.

Dus : een snikheet weekend en mijn vertrouwen in relaties heeft een nog groter dieptepunt gekregen. Maar met een e-reader kan je lezen. Lezen tot je er bij neervalt, en makkelijker dan met een boek.
Gaan al mijn boeken nou het centraal cilindrisch archief in ? Nee, ik had net een plan voor een enorme boekenkast klaar, maar dit ding biedt absoluut de mogelijkheid om veel boeken te lezen die ik eigenlijk niet zou kopen, of om boeken die hier gemeld staan te lezen.

Commenteer