DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Poepstampende homo’s en lesbische schuurfeesten

Jawel.. we hebben er weer eentje in Nederland die het kan vertellen en verkopen. Maak kennis met Yvette Laclé. De van oorsprong Surinaamse lijsttrekster gelooft dat God haar man van hiv heeft genezen, waarmee we op voorhand haar kritisch denkvermogen al kunnen beoordelen,  en die middels het juiste boekje in de hand jou en mij komt vertellen hoe we het moeten doen. En vooral dat we het anders moeten doen. Beter, en strakker volgens het goede boekje.

Yvette heeft in het kader van de aankomende verkiezingen nadat ze wat hobbels had gehad in de CU een eigen partij opgericht. De Evangelische Partij Nederland. Op zich weer het zoveelste partijtje wat probeert in te vullen wat anderen vooral moeten ervaren en doen.

Op de site staan de standpunten van deze partij. Op zich een aantal zaken waarvan je best kan vinden dat je her er mee eens bent. Energieverbruik in het kader van het groen en de beesjes naar beneden, overheid minder afluisteren en meer privacy (daar kan ik zeker niets tegen hebben). Yvette mag d’r verhaal voor NU.nl doen.

Maar daar gaat het dan fout.
Wat is volgens haar de insteek :

Wij willen weer terug naar de joods-christelijke fundering waarop Nederland een paar honderd jaar geleden gebouwd is.

Ah.. wellicht dat iemand Yvette kan vertellen hoe de wereld er toen uitzag.  Nederland was groot geworden door haar geboorteland vol te pompen met slaven. De reeds aanwezige indianenbevolking werd met voortvarendheid uitgeroeid en vervangen door negerslaven die we uit Afrika haalden. Vrouwen hadden slechts één voorrecht en dat was baren en biggen dat het een lieve lust was, als ze ondertussen ook maar de huishouding deden en vooral : ze moesten de mond houden. Het vrouwelijke stemrecht is pas begin 20ste eeuw door een vrouw  [Aletta Jacobs]  die wel kon nadenken, bevochten. In de joods-christelijke traditie van honderden jaren geleden is Yvette de ultieme horror : een negerin die een eigen mening heeft en actief in de politiek wil.  Het enige wat Yvette wel correct volgens die traditie heeft gedaan is de hoer spelen. Daarvoor waren de negerinnen op de plantages in Suriname ook goed inzetbaar.

Even verder wouwelt het nieuwchristelijk orakel :

Als je volwassen bent en je hebt een seksuele relatie dan weet iedereen neem ik aan, dat er het risico is dat je zwanger wordt. … Maar als je dan zwanger bent, moet het niet vanzelfsprekend zijn dat je abortus kan plegen.

Leg dat eens uit. De kans dat een poepstampende homo of een schuurfeestende lesbo een kind bij de andere produceert is niet zo heel groot. In die gevallen waarbij homo’s en lesbiennes middels kunstmatige inseminatie of adoptie een kind krijgen kan je er vergif op innemen dat het kind in een ontzettend warm gezin terecht komt, want juist deze procedures duren zo lang dat de opwellings-ouders al zijn afgehaakt. Weet je waar veel ‘spontane’ zwangerschappen waren ? In de door incest verteerde bijbelgordel. Niet alleen in Nederland trouwens. Of honderden jaren terug (tijden de stichting van onze joods-christelijke tradities waar Yvette zo’n voorstander van is) bij de kerken. Hele putten werden gevuld met de kinderlijkjes van pasgeborenen die door een amoureuze interactie tussen pater of monnik en zuster ontstaan waren. Naar goede christelijke traditie wist iedereen het en zei niemand wat.

Een ander stokpaardje, wat mede tot het gekrakeel met de CU leidde (homo’s in bestuursfuncties) :

In Nederland moeten we ons toch bezinnen op waar we met z’n allen mee bezig zijn. Dan heb ik het naast embryo’s ook over legale prostitutie en homo’s in bestuursfuncties.

Omdat zij inmiddels uit het leven is gestapt mag de deur dicht, of de [kinderlijkjes]put gedempt worden?  In Nederland zijn we op zich goed bezig. Als een homo/lesbo voor een bepaalde functie (behalve op hele fijne scholen dan) de beste keuze is dan krijgt ie/ze de baan. Simpel : omdat het de beste keuze is.  Als ik iets gedaan wil hebben wat ik belangrijk vind dan wil ik daarvoor de beste persoon hebben. Wat degene in zijn/haar vrije tijd doet zal me echt aan de kont roesten [pun intended]. Een mens kan, zal en wordt nimmer minderwaardig (zijn) omdat er liefde voor hetzelfde geslacht is.  Mensen liefde / Naasten liefde : de woorden bij uitstek die door kerken en christelijken worden (mis)(ge)bruikt.

En gevraagd naar haar voorbeeld :

Jezus Christus. Daarom zeg ik ook geen haat, geduw, getrek en gevloek. Ik wil gewoon liefdevol mensen een keuze geven.

Dat is het summum : homo’s/lesbo’s uitsluiten van bestuursfuncties, dat is toch wel iemand keuzes afnemen ? En dan het misbruik van Jezus Christus. De Man die zei “Laten we we eens lief voor elkaar zijn” en als dank tegen de latten gespijkerd werd.  Waarna hele volksstammen juist het moordwapen van de grote voorganger als symbool gebruiken, hoe fatalistisch kan je dan zijn? En geen haat, geduw en getrek? Religies zijn al jaren doodsoorzaak nummer één en in 99% van de gevallen de hoofdoorzaak van oorlogen, gevechten en langslepende conflicten.

En ze zegt “Daarom zeg ik ook.. geen gevloek. Ik wil mensen een keuze geven. ”  Ah.. het aloude christelijke tweematenmeten-systeem. Ik mag niet vloeken en da’s mijn keuze, de lijnen voor de medemens zijn weer duidelijk.  Yvette, ze snapt het allemaal net niet.

Eén commentaar op: Poepstampende homo’s en lesbische schuurfeesten

Commenteer