DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Een gadget…

De aankomende twee weken gaan we veel doen.  Volgende week een bezoek aan de griffie in A’dam om eens het dossier na te pluizen, en de week er op het verhoor.
Ter voorbereiding (jep.. I know, lame excuse) een gadget aangeschaft. Een digitale pen, en na wat zoeken een ‘goedkoper’ adres in Nederland gevonden waar snel te handelen mee is.

Schrijven op geprepareerd papier (waardoor het er als een soort recycle papier uitziet) waarmee de invoer op papier in een ruk overgezet wordt naar een ‘ingescande’ pagina. De pen is ook voorzien van een memorecorder, wat opnames combineert met het gesprek erbij.
Groot voordeel is dat je dus tijdens vergaderingen of besprekingen kort wat woorden op papier zet, en later (of zelfs meteen) erna, kan horen wat er precies op dat moment word gezegd.  Het enige nadeel is dat de pen wat dikker is als een normale smalle pen, maar daar is best aan te wennen heb ik de indruk. De aantekeningen kan je makkelijk onderbrengen in verschillende  ‘mappen’  waarmee je de diverse teksten en opnames bij elkaar kan houden. Zelfs telefonische vergaderingen zijn goed bij te werken. Enige wat ik daar mis, maar dat ligt niet aan de pen, is een link tussen spraak en de gegeven presentaties.
Ik verwacht dat het gebruik van de pen icm de aantekeningen/opnames ons in staat stelt om sneller veel gegevens te vergaren tijdens de dossier lichting.

Afgelopen weekend heb ik bij een leger dump (voor zover die titel de lading dekt, want ze verkopen echt veel meer) een aanvulling op het motorpak gekocht, een beter koppel dan ik had, en wat ook lekkerder zit.  De plannen om met Daphne een langere tocht te maken worden wat concreter, zeker nou ik gezien heb wat ze daar aan kampeer spul hebben, tegen erg redelijke prijzen. Zelf zit ik te denken om midden september een lang weekend naar Denemarken te gaan, het weer is dan nog uitstekend en ik heb er zin aan.

Deze week is het een jaar geleden dat ik in Denemarken zat. De eerste week zat er bijna op en m’n eerste ‘blog’ ervaring was een feit. Beetje pielen op het blog systeem van XS4ALL en wat later overgestapt op de omgeving waar dit nu staat.  Een jaar alweer, wat gaat die tijd f*cking snel zeg, maar niet snel genoeg nu als ik eerlijk ben, nu de advocaat generaal toch z’n twijfels over de hele gang van zaken heeft geuit zou ik al twee weken verder willen zijn. Dan zit het verhoor er op, en komen we hopenlijk een stuk verder. Kunnen we een plan van aanpak maken en eens beginnen met vervelend te doen tegen de teelt-pipo.

Eén commentaar op: Een gadget…

Commenteer