DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Fijn een stukje rijden..

Vandaag een stapje voorwaarts hopelijk. Op naar de rechtbank voor de behandeling van de klacht die we eerder hadden ingediend.  Aangezien gisteren Amsterdam een groot verkeers drama was wat eerder vertrokken en daardoor te vroeg op de rechtbank aanwezig. Eerst een stukje toeren als toerist door Amsterdam, en dan tijd om me klaar te maken voor het verhoor. De dienstdoende beambte heeft duidelijk moeite met het motorpak en de zakken die er aanzitten. Alles moet worden bekeken en uit elkaar worden gehaald.

De gisteravond is er een kopie gemaakt van het dossier, zijn zaken extra benadrukt en uitgelicht en heb ik de verklaringen van zowel Huilie als getuigen nog eens de revue laten passeren.
In de zaal zitten de rechter, een griffier en de advocaat generaal. Nadat ze de procedures hebben uitgelegd wordt het dossier en mijn commentaar inhoudelijk behandeld. Ze stellen diverse vragen en maken opmerkingen waarop ik op basis van het dossier verweer voer.

Zo is er in het dossier van diverse zaken die ik destijds aanbracht geen aantekening of recherche onderzoek beschikbaar. De tegenstellingen tussen wat door Huilie aan mij verteld is, wat door de politie gevonden is en wat er door Huilie uiteindelijk aan de politie verklaard is kan ik toelichten, verduidelijken en ook aantonen dat een aantal zaken op z’n zachtst gezegd voor verder onderzoek vatbaar zijn. Dan na 25 min is het verhaal duidelijk voor de rechtbank en sluiten we af. De tegenpartij wordt vandaag ook gehoord.
Als dan alles meezit zou er over een week of 4 tot 6 een besluit te verwachten te zijn.

Als ik op de motor terugga naar kantoor flikkert de vermoeidheid over me heen. Ik kan met goed fatsoen niet eens zeggen welke route ik gereden heb of wat ik onderweg allemaal gezien heb. Dat in combinatie met de koppijn die ik al een week heb en het wat slechtere slapen : tijd voor verlof.

Eerst vanavond wat leuks doen: de adhdstuiterbal van m’n broer is jarig, en ze zijn net terug van vakantie, dus reden te meer eens weer goed bij te kletsen.

2 commentaren op: Fijn een stukje rijden..

Commenteer