DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Attendeer een ander op het artikel 'Hacken ?' .


Email de link en een deel van het artikel 'Hacken ?' naar een bekende.

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

2 commentaren op: Hacken ?

 • Liisa

  Je bent wel degelijk fout. Juist omdat je weet dat deze gegevens niet van jou zijn mag je er niets mee doen. Dus : strafbaar denk ik.
  Zelfs al zou je dit onder de wet computercriminaliteit niet strafbaar stellen, dan zou je wellicht met een achterdeur via 321WvS aangesproken kunnen worden als je ook maar een teken veranderd in bijvoorbeeld dat persoonlijke gegevens scherm denk ik.

  • WvS 321 : zonder misdrijf verkregen en wederrechtelijk toeeigenen..
   Het is inderdaad zonder misdrijf verkregen, maar ik eigen me niets toe, immers de originele ‘golfer’ kan nog steeds bij zijn data en kan nog steeds de records aanpassen (en heeft dus in juridische zin nog steeds beschikking over het ‘goed’)

   En dit is denk ik het ‘digitale’ probleem voor de juridische omgeving. Daar wordt nog steeds in absolute fysieke lichamen gedacht, en niet in ‘softbodies’.
   Als je via 321 zou willen werken kan dat pas als ik het account heb aangepast op een wijze waarbij de originele golfer niet meer bij de gegevens kan (ww aanpassen, adres voor correspondentie aanpassen etc.) maar tot die tijd heb ik naast de orginele golfer ook beschikking over het goed.