DenBolle's hok

Semi Realtime

Tip : afbeeldingen staan verkleind op de site. Klik erop om ze vergroot weer te geven.
scheidslijn Think! scheidslijn

kijk ook eens hier:

scheidslijnThink! scheidslijnThink! scheidslijnMAG - Motorrijders Actie Groep scheidslijnBoshuizen motorservice raalte scheidslijnLimes ICT scheidslijn

Nederland : Crime does pay

Ben je als agent met je werk bezig en reageer je op een bedreiging met wapens door het wapen wat je van de overheid gekregen hebt te gebruiken, naait die overheid je daarna dubbel :

Eis: werkstraf voor agente die inbreker neerschoot

ZUTPHEN/DIDAM – De officier van justitie in Zutphen heeft vrijdag een werkstraf van 150 uur geëist tegen een 41-jarige politieagente uit ‘s-Heerenberg. Zij schoot op 5 september 2009 bij de C1000 in Didam een inbreker in zijn been.

Het openbaar ministerie (OM) vroeg vrijspraak voor een poging tot doodslag en zware mishandeling, maar eiste wel straf voor een poging tot het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel. De verdediging vroeg om ontslag van rechtsvervolging.

De raadsman vindt dat de agente volgens de regels van de politie, de zogeheten geweldsinstructie, heeft gehandeld. De agente was alleen buiten toen de twee inbrekers op haar af renden. Een van hen zou geroepen hebben: “Ga weg, we zijn bewapend”. Daarop schoot ze een van de inbrekers neer met haar dienstpistool.

Bron : De Gelderlander

Dus al met al : als crimineel heb je hier meer rechten dan als gewoon politieagent, uitgerekend die groep die ons moet beschermen tegen die criminelen…

Commenteer